Eveniment

Puiu Dişa, condamnat la 3 ani de puşcărie cu suspendare

Andreea Lazăr

Inspectorul de muncă Puiu Dişa, de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Hunedoara, la trei ani de închisoare cu suspendare.

Două luni de arest
Puiu Dişa a fost arestat la sfârşitul lunii octombrie pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce primea mită 1.000 de lei de la un om de afaceri, ca să nu-i amendeze firma. Pentru fapta sa, Dişa a fost condamnat la trei de închisoare cu suspendare, două luni petrecându-le deja în arest. După ce a fost arestat, Dişa a fost suspendat din funcţia de inspector în cadrul Inspectoratului teritorial de muncă Hunedoara. În prezent, el a fost eliberat, urmând să plătească cheltuieli judiciare în valoare de 2.100 de lei iar, în cazul în care, în următorii cinci ani, va comite alte infracţiuni, actuala pedeapsă i se va adăuga noii sentinţe. Hunedoreanul va avea de respectat anumite condiţii puse cu ocazia eliberării sale.
Potrivit lui Horia Raţiu, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, „după ce vom primi oficial de la Tribunalul Hunedoara, date referitoare la situaţia lui Puiu Dişa, vom proceda conform legii cu acesta. Cel mai sigur, el nu va mai ocupa funcţia pe care a deţinut-o până în momentul arestării sale. Nu cred ca va mai lucra la noi. Am înţeles că el este acasă deja”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura