Publicul, admis la Marele Premiu al Toscanei la Formula 1

Întrecerile din cadrul Marelui Premiu al Toscanei la Formula 1, care se va desfăşura în perioada 11-13 sep­tem­brie, va fi primul din acest sezon la care publicul va avea acces, au anunţat, sâmbătă, responsabilii circuitului italian de la Mugello, care va accepta circa 3.000 de spectatori zilnic.
De altfel, toate competiţiile de Grand Prix-urile din Formula 1 desfăşurate de la reluarea sezonului, au fost cu porţile închise, respectând un protocol sanitar strict. Marele Premiu al Italiei, cu o săptămână înaintea celui al Toscanei, va fi disputat tot cu porţile închise, pe circuitul din Monza.
Din cei circa 3.000 de spectatori admişi în fiecare zi, 2.000 vor putea cumpăra un bilet începând cu 1 septembrie, iar alţi 800 vor fi membri ai cluburilor Ferrari, la cel de-al 1.000-lea Grand Prix din istoria prestigioasei „Scuderia” italiene în Formula 1.
De asemenea, va fi pentru prima oară când circuitul toscan, cunoscut ca Valentino Rossi şi pentru cursele de MotoGP, va găzdui un Grand Prix de Formula 1. În 70 de ani de istorie, cursele de Formula 1 au fost rezervate în general circuitelor din Monza şi Imola.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.