Politica si administratie

PSD pregăteşte candidaturile pentru aleşii locali şi judeţeni

Pesediştii din judeţ trag tare pentru alegerile de la anul. Astfel, după ce au fost primii din USL care au efectuat sondajele de opinie pentru desemnarea candidaţilor la primării şi Consiliul Judeţean, din nou, social-democraţii s-au gândit că trebuie să se organizeze şi să stabilească propunerile pentru consilierii locali şi judeţeni.
Potrivit prim-vicepreşedintelui PSD Hunedoara, Sorin Vasilescu, în două săptămâni, toate filialele locale PSD vor trebui să depună la judeţ, listele cu propunerile de candidaţi pentru consiliile locale şi consiliul judeţean, pentru alegerile din vara lui 2012. „Se ştie că, la alegerile de anul viitor, vom merge pe liste comune în cadrul USL. Noi ne stabilim candidaţii, iar apoi, negociem cu partenerii din Coaliţie, pentru a desemna listele finale. Vom avea nişte criterii după care vom face departajarea oamenilor. Va fi o listă comună, a USL Hunedoara, pentru localele de anul viitor”, a afirmat Vasilescu. (S.Popa)

4 comentarii la „PSD pregăteşte candidaturile pentru aleşii locali şi judeţeni

  • USL este o adunatura de Ciolanari flamanzi (turbati)pe acest timp de criza.

  • din cauza lui nistor si molot se duce de ripa USL HUNEDOARA

  • Nea PANFUTIE de la Şoimuş,să vedem ce sforar eşti,că aşa te dai mare de tot!!!! Dacă nu ne bagi în seamă şi-l propui tot pe Moloz la judeţ,nu ai nici o şansă !!!!!!!!Deschide dracului ochii!!!

  • Pe cine pregatiti pe zdreanta ordianra de Molot piticania hoata ,il mai alge dracu pe el si pe Hada pocaitul hot

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.