Politica si administratie

PSD Petrila vrea detronarea primarului Pãducel

Nicolle Ebner

Vineri, 12 iunie, Biroul Organizaţiei PSD Petrila a hotărât, în unanimitate, demararea procedurilor de suspendare din funcţie a primarului Ilie Păducel de la PDL.
În opinia social-democraţilor, majoritatea locuitorilor s-a săturat de actualul primar, petrilenilor fiindu-le lehamite de minciunile, perversitatea şi fariseismul ce-l caracterizează pe Ilie Păducel.

Nemulţumiţi că PDL a făcut alianţă cu PNL
Printr-un comunicat emis vineri, 12 iunie, PSD Petrila îşi exprimă revolta cu privire la „planul mârşav”, prin care primarul Ilie Păducel, „un om lipsit de scrupule şi dominat de interese personale”, l-a schimbat din funcţie pe viceprimarul PSD, Gheorghe Bobar, „care nu poate fi corupt – acesta necedând de la principiile sale legate de cinste şi corectitudine”. Potrivit liderilor PSD din Petrila, când Păducel a văzut că, indiferent de insistenţele sale, viceprimarul Bobar nu poate fi corupt, a creat o majoritate („şi cu sprijinul unora de la judeţ”) în consiliul local cu PNL, care i-a permis schimbarea viceprimarului Bobar, deoarece exigenţa acestuia nu a corespuns intereselor primarului din Petrila, se mai arată în comunicatul semnat de preşedintele Dumitru Răscolean, în numele întregului birou al PSD Petrila.

„Au nevoie de argumente puternice”
„Discuţii pe această temă au mai fost, dar nu ştiam ce decizie finală a luat organizaţia. Noi nu ne putem opune, cum nu ne-am putut opune nici când s-a făcut schimbarea viceprimarului nostru. Este vorba de decizii politice şi administrative locale. Dar este foarte greu să schimbi un primar. Au nevoie de argumente foarte serioase ca să-i convingă pe locuitori că nu mai este bun primarul pe care-l au de 13 ani şi căruia i-au acordat votul de încredere şi anul trecut”, a declarat Ioan Rus, vicepreşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.