PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani

15 mai 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Electorale

După ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernarea PSD s-a remarcat întotdeauna prin reducerea taxelor şi stimularea economiei.
Astfel, PSD a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul turismului. De asemenea, peste 90% dintre firmele româneşti beneficiază azi de cel mai bun regim fiscal din istoria recentă a României: doar 1% din cifra de afaceri!

Tot PSD a eliminat 102 taxe care vizau în mod direct populaţia, respectiv taxa radio -TV, taxa pentru înmatriculare auto, taxele pentru schimbarea sau înnoirea buletinului, paşaportului etc.
În acelaşi timp, PSD a scutit toţi pensionarii de plata contribuţiilor sociale, iar pe cei cu pensii mai mici de 2.000 de lei i-a scutit şi de plata impozitului, iar pentru ceilalţi a redus impozitul pe venit de la 16% la 10% din ceea ce depăşeşte acest prag. În acest fel, PSD a lăsat mai mulţi bani în buzunarele pensionarilor, în plus faţă de creşterile succesive ale punctului de pensie, cu valori mai mari şi în avans faţă de prevederile iniţiale ale legii.
De altfel, datele Eurostat arată că românii cheltuie mai mult şi trăiesc mai bine. Astfel, Irlanda şi România au înregistrat în martie cel mai semnificativ avans din Uniunea Europeană al comerţului cu amănuntul, comparativ cu perioada similară din 2018, arată datele publicate luni de Oficiul European de Statistică (Eurostat). Media în Uniunea Europeană a fost de 2,9%! România are un avans de 9,3%, imediat după Irlanda (10,8%).
Este evidentă deci creşterea puterii de cumpărare. Românii îşi permit să investească din ce în ce mai mult în propriul confort, în alimente de mai bună calitate, în haine mai scumpe, în dotarea locuinţelor cu aparatura electrocasnică şi cu mobilă de calitate, în maşini noi şi în vacanţe cu familia.
Comandat de Partidul Social Democrat
CUI mandatar 41190008

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  Guvernul PSD a facut multe lucruri bune la nivel de tara dar pentru Valea Jiului nu a asfaltat drumul DN 7A (Cheile Jietului) isi rup masinile cetateni Vaii Jiului spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca , drumul DN 66A spre Herculane , nu acorda bani pentru investitii in Domeniul Schiabil Parang (pentru Valea Prhovei , Poiana Brasov , … sa putut da bani nostri publici de la bugetul statului) si cetateni Vaii Jiului platesc taxe si impozite in fiecare an ca si cei din Gorj , Valcea , Brasov , … iar Valea Jiului a votat tot timpul 28 ani cu PSD la presedentiale , europarlamentare , parlamentare , locale , …

 2. Hunedoreanca spune:

  Si cea mai mare inflatie.
  Dau cu o mână și iau cu cealaltă!
  Specialisti Nu?

 3. Pantea Ion spune:

  Valea Jiului, votati in continuare PSD, o sa aveti asfalt in anul 2200.

 4. Cole spune:

  De asemenea, e singurul partid condus de un condamnat si partidul din cauza caruia milioane de romani sunt condusi de niste condamnati.
  Voi nu intelegeti ca nu ne puteti cumpara? Din punctul nostru de vedere sunteti niste haimanale si sper sa dispareti de pe scena politica dupa alegerile parlamentare de la anul si/sau sa fiti dizolvati de instanta, conform legii partidelor, art. 46:
  Un partid politic se dizolvă pe cale judecătorească în următoarele condiţii:
  b) când scopul sau activitatea partidului politic a devenit ilicită ori contrară ordinii publice;
  c) când realizarea scopului partidului politic este urmărită prin mijloace ilicite sau contrare
  ordinii publice;
  d) când partidul urmăreşte alt scop decât cel care rezultă din statutul şi programul politic ale
  acestuia;

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 16.05.2019

Marian Bunbaru, tânăr din municipiul Lupeni Pentru că riscă o nouă condamnare pentru tâlhărie calificată, ca urmare a unei fapte...

Bulina albă, 16.05.2019

Antonia-Gabriela Marcu, studentă şi preşedinte al University of Petroşani Students Union Pentru organizarea unei competiţii în Staţiunea Parâng, ce urmăreşte...

Gura lumii, 16.05.2019

Umblă vorba că un politician din regiunea cu lămpaşe, care a lucrat în fundul pământului, s-ar reîntoarce în faţa altarului....

Închide