Actualitate

Proxenetul a recuzat completul de judecată

Livia Botici

Marcată de cele câteva luni în care a fost pusă să-şi vândă trupul, tocmai de cel care îi dăduse impresia că o iubeşte, Gabriela spune că nu mai suportă minciunile pe care le aude la fiecare proces, în care sunt audiaţi martorii propuşi de cel care a pus-o să se prostitueze.

A cerut recuzarea completului

În cursul zilei de ieri, Mihai Kristof (medalion), hunedoreanul acuzat de trafic de persoane, şantaj şi proxenetism, a fost adus din nou în faţa instanţei de la Tribunalul Hunedoara. În timpul acestei înfăţişări au fost audiate două persoane, respectiv fratele Gabrielei şi soţia lui Mihai Kristof. Plin de nervi, în timpul audierii, acuzatul a cerut recuzarea completului de judecată, pe motiv că este părtinitor şi că îl menţine în arest fără ca el să fie vinovat. În urma acestei cereri, procesul s-a suspendat aproape o oră, pentru a fi judecată cererea de recuzare. Cum aceasta nu a fost admisă, audierile au continuat.

„Avea capul spart”

Fratele Gabrielei, spune că după ce aceasta a plecat în Spania, împreună cu Mihai Kristof, în ianuarie 2009, nimeni nu a mai ştiut nimic de ea, pentru aproape trei luni. „El a venit în casă la noi şi i-a spus mamei că vor merge în Spania, pentru o săptămână, să îi facă cunoştinţă cu mama lui, dar se pare că a minţit. După câteva luni, într-o seară, sora mea a reuşit să ne contacteze. Ne-a spus că ziua o ţine închisă în casă, că o bate, iar noaptea o trimite prin cluburi să producă. I-a spus că o lasă să plece doar dacă îi dă 6.000 de euro. A reuşit să scape într-o noapte, când m-a sunat şi i-am spus să ia un taxi şi să meargă urgent la poliţie. Când a ajuns în ţară, avea capul spart, era pansată la mână şi tremura toată de frică”, spune Florin, fratele Gabrielei.

„Normal că soţia îl susţine”

În timpul audierii, Ioana Kristof, soţia bărbatului acuzat de trafic de persoane, a spus că Gabriela minte şi că face totul doar ca să se răzbune. „Vrea să ne facă rău, pentru că spera ca soţul meu să divorţeze de mine şi să se însoare cu ea. A stat la noi în Spania din ianuarie până în mai, dar niciodată nu a fost bătută sau pusă să se prostitueze”, spune Ioana Kristof. Nu de aceeaşi părere este însă şi victima, care, prezentă la proces, a povestit drama prin care a trecut. „Mă ţinea sechestrată şi puteam să ies din casă doar în prezenţa lui. Soţia acestuia afrimă că nu am fost bătută niciodată, dar uită să spună că, odată, când povesteam amândouă despre faptul că mă bate, mi-a spus în felul următor: nu ştiu de ce te bate, dar am auzit ce spunea când te bătea! Mihai mi-a înfipt un cuţit în picior, mi-a dat cu crosa de golf în cap, mi-a spart capul cu o sticlă, iar cioburile mi-au fost scoase de medicii din România, când m-am întors. Dar cum este soţia lui, nu mă aştept ca ea să spună adevărul în faţa judecătorilor”, declară Gabriela.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura