Proxeneţi căutaţi în judeţ

22 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Procurorii DIICOT şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au derulat trei percheziţii în judeţul Hunedoara. Anchetatorii suspectează cinci indivizi de proxenetism pe numele cărora au fost emise mandate de aducere.

”Acţiunea vizează mai multe persoane în legătură cu care există indicii că, în perioada 2018 – 2020, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere, prin închirierea de apartamente în regim hotelier şi prin publicarea unor anunţuri pe site-uri de publicitate, în municipiile Alba Iulia, Deva, Baia Mare şi Timişoara.
Din cercetări a rezultat că mare parte din veniturile obţinute, în urma practicării prostituţiei, ar fi fost însuşite de către persoanele vizate de anchetă”, au precizat anchetatorii.
Acţiunea s-a derulat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Alba şi Hunedoara.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Neo spune:

    Si pe PERASIFON l-au cautat? Ca doar si el e proxenet.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 22.01.2020

Nicolae Eugen Moisă, rezident în judeţul Hunedoara Pentru că magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia l-au condamnat la aproape cinci...

Bulina albă, 22.01.2020

Vetuţa Stănescu, fost preşedinte-director al CJAS Hunedoara Pentru că, în urma performanţelor pe care le-a obţinut pe posturile de conducere...

Gura lumii, 22.01.2020

Vorbesc gurile rele că un primar de pe la noi a reuşit să-şi impună omul într-o deconcentrată. Numirea vine după...

Închide