Provizoratul subprefectului Szabo, pe cale sã expire

24 august 2011 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Carmen Cosman

Numit temporar în funcţie la începutul lunii aprilie, subprefectul judeţului Hunedoara, Marius Szabo (foto), ar fi trebuit să se prezinte la examen pentru a ocupa postul de înalt funcţionar public. Imediat trec cele şase luni de provizorat, dar Szabo nu ştie când se va prezenta la concurs.
Ca să poată rămâne în funcţie, subprefectul de Hunedoara, Marius Szabo, trebuie să susţină un examen de atestare ca înalt funcţionar public. Legislaţia în vigoare spune că acest test poate fi susţinut în cel mult şase luni de la numirea în funcţie. Marius Szabo a fost numit în funcţia de subprefect în şedinţa de Guvern din data de 6 aprilie, până atunci ocupând postul de director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Hunedoara. Un simplu calcul matematic relevă faptul că subprefectul mai are la dispoziţie doar câteva zile pentru a susţine acest concurs, însă el nu ştie nici acum când se va prezenta la examen. “Încă nu am primit nici o înştiinţare de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Agenţia trebuie să anunţe data concursului”, a declarat subprefectul de Hunedoara. Szabo spune că, în acest moment, nu ştie exact când va susţine examenul, dar, probabil, la începutul lunii septembrie.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dorin Gligor spune:

    NU VA BUCURATI DEGEABA, TOT PA EL IL VOI NUMII! PUTETI SAL NUMITI CUM VRETI, ESTE OMUL MEU, ASA CA NU VA BUCURATI DEJEABA!
    HAI POLI!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Premieri şi testări

Arbitrul Denis Haidiner (foto) (Hunedoara) şi arbitrul asistent Marius Pavăl (Simeria) au fost premiaţi de Comisia Judeţeană de Arbitri Hunedoara...

Axis Emergency nu înseamnă doar un serviciu de ambulanţă

La doar un an de zile de la apariţia sa pe piaţa de profil, compania Axis Emergency îşi face loc,...

Scos din groapă de pompieri

Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost salvat de pompieri, după ce a căzut într-o groapă şi s-a accidentat serios....

Închide