Politica si administratie

Protocol de colaborare, la nivel judetean, între PSD si PRM

  Sorina Popa

Astăzi, la Deva, va fi semnat protocolul de colaborare, la nivel judeţean, între PSD şi PRM. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, se afla în municipiul de la poalele Cetăţii, unde a venit în mod special pentru semnarea acestui protocol. Din partea conducerii naţionale a PSD şi-a anunţat prezenţa Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte al partidului.

Susţin proiectele  la nivel local
Preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, susţine că militează pentru o asemenea colaborare de mai multă vreme. „Cred că avem nevoie de un protocol, pentru a susţine proiectele comune pe care le avem la nivelul judeţului Hunedoara. Pe de altă parte, trebuie să ne unim forţele, astfel ca să putem lupta împotriva PDL şi a lui Traian Băsescu”, a declarat Nistor.
La rândul său, liderul judeţean al PRM, Costel Avram, susţine că „noi ne vom ajuta la nivelul consiliilor locale în orice problemă. Protocolul este un semnal că PSD şi PRM colaborează pe toate fronturile. Toate investiţiile, proiectele de dezvoltare vor fi susţinute în consiliile locale, acolo unde avem şi noi, PRM, reprezentanţi. Pentru că acest protocol va fi semnat, este clar că peremiştii vor vota cu candidatul PSD la alegerile de duminică”, a afirmat liderul PRM Hunedoara.

5 comentarii la „Protocol de colaborare, la nivel judetean, între PSD si PRM

 • Vai de mine!!! Sunt extrem de magulit pentru mareata colaborare, dintre aceste doua partide imaculate ale tarimului nostru politic.
  Este iminent necesara reanimarea vietii politice a judetului nostru si aceste doua nepretuite personalitati „aproapedecedatulbard” si „ilustraabramburica” vor aduce un suflu nou in adormitele noastre organizatii de partid, in vederea compensarii violentei lupte declansate de PNL pentru promovarea candidatilor cu ocazia alegerii deputatului din colegiul 3

 • Ciudat lucru cum COMUNISTII oricat s-ar injura tot impreuna trag. Vadime, baga o poezie ca am auzit ca te pricepi…pam pam..

 • PNL si PSD de bat si PDL castiga.
  In 5 decembrie, dupa vot se dau purceii.!!! 3.000 bucati pentru cei mai zelosi.
  Plata se face in rate, dupa caz, astfel: prin retineri de 25% la suta din salariu la bugetari, 15% la someri si asistati social, prin 16% din pensie incepand cu 1 ianuarie 2011 la pensionari, prin 600 lei pe luna pe termen de un an pentru mamicile aflate in cresterea copilului.
  Veniti si Votati PDL-UDMR-INDEPENDENTII TRADATORI. Ocazie UNICA.S-ar putea sa nu va mai intalniti cu ei.In 2012 se muta cu domiciliu pe Coasta de Azur la campionat de table.

  Pentru cei care nu se afla in colegiul 3, aceleasi retineri se aplica pentru ,, cadourile electorale- pungi, galeti, portocale, etc,, acordate in campania electorala din 2008 si 2009.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura