Proteste sub umbrele

Mircea Lepădatu

Protestele au continuat, ieri, în judeţ, deşi vremea a fost câinoasă, cu ploaie, lapoviţă şi oarece vânt.

Ca urmare, numărul celor care au ţinut să scandeze în stradă a fost mult mai mic decât în zilele precedente. Atât la Deva, cât şi la Hunedoara, Brad şi Orăştie, numărul contestatarilor guvernului şi preşedintelui Băsescu nu a depăşit 40 de persoane. În schimb, ceva mai mulţi protestatari s-au adunat, ieri seară, în Petroşani. Vârâţi sub umbrele, oamenii au scandat aceleaşi revendicări, cerând demisia Guvernului Boc şi a preşedintelui Băsescu.
Tot la Petroşani, ieri dimineaţă, aproximativ 100 de persoane, majoritatea foşti mineri, au protestat pentru a treia zi pe străzile municipiului, nemulţumiţi că nu mai primesc cotele subvenţionate de energie electrică şi termică. După ce şi-au strigat nemulţumirile, foştii mineri au încins o horă a Unirii, în faţa casei de cultură.

5 comentarii la „Proteste sub umbrele

 • 25 ianuarie 2012 la 5:45
  Legătură permanentă

  Ce vor astia, cand in fapt judetul Hunedoara este condus de u.se.le.?molotul si cu ciracii lui, stipendiaza cu bani doar primariile obediente:pe.ne.le si pe.se.de.Guvernul Romaniei nu poate decat sa (co)-finanteze proiecte de interes national(acolo unde sunt facute).
  Deci cazacule, nu mai umbla cu cioara vopsita si nu mai mintii bradenii!Lipsa caldurii se datoreaza exclusiv prostiei tale fara limite si nu Guvernului Boc.

 • 25 ianuarie 2012 la 7:44
  Legătură permanentă

  Al doilea din stanga din poza este Hanzi, care este liberal ,a spus mai multor cunoscuti ca este prezent in fiecare zi la proteste pe post de agitator pentru ca este platit cu 50 lei pe zi ,si i sa promis un loc pe lista de consilieri ,Hanzi a afirmat ca doreste ca mitingul sa tina cat mai multe zile pentru ca are nevoie de bani ,a fost dat in judecata de fosta amanta cu care are un copil pentru ca nu a platit pensia alimentara .

 • 25 ianuarie 2012 la 9:57
  Legătură permanentă

  Eu cred , din inima, ca cei din fotografie , sunt „cetateni” ai Devei pe care numai Didilescu ii mai poate ajuta ???!!!
  Poate aude si „profesorasul cel viteaz” dimpreuna cu „oracolul de la soimus”, ca doar „ei e cei care ne conduce” spre drumul de glorie al” societatii socialite multilateral darimate” !!!!
  Hai USL!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.