Protest pentru realizarea descărcării rutiere de pe DN 7 pe A1, la Şoimuş!

14 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Protest inedit, vineri, pe DN7, la semi-sensul giratoriu de la ieşirea din municipiul Deva. Umaniştii hunedoreni trag un semnal de alarmă privind intrarea pe autostradă, intrare care, iniţial a fost provizorie, dar a rămas… permanent.

Petru Mărginean, liderul umaniştilor hunedoreni, susţine că: „În fiecare an, în România se produc 2.500 de accidente. Cel mai grav este că 70 la sută din ele sunt cauzate de infrastructură. După 30 de ani ar trebui să revenim la normal, avem în ţară constructori, facultăţi de drumuri şi poduri“, a declarat fostul primar al Devei, Petru Mărginean. Acesta spune că descărcarea de pe autostrada A1 spre DN7 a fost greşit proiectată şi că a observat acest lucru în perioada în care era primarul Devei.
Protestatarii cer autorităţilor să se implice şi să rezolve descărcarea de pe DN7 pe A1. Ei susţin că vor protesta, în fiecare vineri, timp de o oră, în luna iulie 2019, pentru a sensibiliza autorităţile responsabile de construirea descărcării respective. Umaniştii au purtat tricouri albe cu inscripţia „În căutarea sensului pierdut“, iar unii dintre cei prezenţi au folosit binocluri pentru a atrage atenţia asupra mesajului dorit.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 15.07.2019

Florin Ciurar, tânăr din Şoimuş Pentru că a fost condamnat la închisoare cu executare, acuzat fiind de violare de domiciliu,...

Bulina albă, 15.07.2019

Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni Pentru că a lansat un ”concurs de grădini” şi-i premiază pe locuitorii care-şi amenajează spaţiile...

Gura lumii, 15.07.2019

A ajuns peste noapte pe o funcţie la care nici că ar fi avut vreo şansă, dacă ar fi fost...

Închide