Actualitate

Protest AUR la Deva

Câteva sute de membri şi sim­pa­tizanţi ai Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), filiala ju­de­ţeană Hunedoara, au participat mier­curi după-amiază la un miting elec­toral, un marş şi o acţiune de protest spontan în faţa sediului Prefecturii din Deva.

La Mormântul Crăișorului
„Am organizat o acţiune manifest. Am făcut şi o acţiune de protest aici, la instituţiile care ne administrează şi ne controlează vieţile de 30 şi ceva de ani. Instituţii conduse de nişte oameni care nu mai au treabă cu interesul hunedorenilor. Ştim foarte bine, ne-am cam dus la vale, suntem într-un regres total”, a declarat preşedintele filialei judeţene AUR Hunedoara, Tiberiu Bârstan.
El a arătat că organizaţia judeţeană AUR Hunedoara propune alegătorilor o serie de candidaţi care vor să schim­be lucrurile „în bine”, în toate struc­tu­rile administrative.
Membrii AUR Hunedoara au con­tinuat acţiunea electorală în cursul serii de miercuri, în cimitirul de la Ţebea, la mormântul lui Avram Iancu.
„Noi ne-am adunat acolo să co­me­morăm 200 de ani de la naşterea Crăişorului nostru. Toată lumea se concentrează pe oraşe, pe municipii. Noi vrem cumva să ne onorăm şi eroii neamului nostru, prin prezenţa noas­tră. O facem asta an de an, o facem şi acum. Ne-am prezentat candidaţii noştri care ne vor reprezenta la nivel de primării, la nivel de judeţ şi europarlamentare. Eu cred că să ne întoarcem cumva la rădăcinile noas­tre”, a conchis liderul AUR Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura