Protecţia Consumatorului a început controalele în staţiunea Straja

17 ianuarie 2012 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Cristina Ghenea

Comisarii de la Protecţia Consumatorului au început controalele în staţiunea Straja. Peste 10 pensiuni şi localuri au fost luate la puricat, în vederea depistării unor nereguli care încalcă drepturile clienţilor.

Potrivit comisarului şef de la CJPC Hunedoara, Romi Cărmăzan, majoritatea abaterilor constatate la operatorii economici controlaţi sunt legate de neafişarea listei de preţuri sau de lipsa unor informaţii importante pentru consumatori. „De exemplu, în unele unităţi de cazare, nu era afişată categoria de clasificare, nu erau afişate tarifele, dar am constatat chiar şi lipsa unor dotări în camerele de cazare“, a precizat comisarul şef Romi Cărmăzan. Astfel, din cele 12 unităţi controlate, în opt au fost găsite nereguli. Patru dintre operatori au scăpat cu avertismente, însă ceilalţi patru au fost amendaţi, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 20.000 de lei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Protestele au continuat în judeţ

Câteva sute de hunedoreni au ieşit ieri, din nou, în stradă, la Deva, Hunedoara şi Petroşani, pentru a continua protestele.

Gala Sportului Hunedorean, la cheremul lui Belu

Direcţia pentru Tineret şi Sport a judeţului Hunedoara a finalizat clasamentele celor mai buni sportivi hunedoreni ai anului 2011, însă...

Cinci taximetrişti clandestini amendaţi

Cinci şoferi hunedoreni s-au ales cu amenzi usturătoare, după ce au fost prinşi de poliţişti că transportau persoane în regim...

Închide