Proiectul privind vânzarea terenului unui investitor german, repus pe tapet: A doua oară va fi cu noroc?

Sorina Popa

Miercuri, 29 noiembrie 2017, proiectul privind scoaterea la licitaţie a terenului pe care o firmă germană vrea să construiască o fabrică în municipiu va fi pus, din nou, pe ordinea de zi în şedinţa ordinară a Consiliului Local Hunedoara.
Primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu, a declarat că proiectul va fi repus în dezbaterea Consiliului Local Hunedoara, în încercarea de a vinde suprafaţa respectivă de teren unde se doreşte realizarea unei investiţii importante pentru hunedoreni. Edilul şef hunedorean susţine că raportul de evaluare pentru acest teren este acelaşi, însă s-au adus câteva date în plus la proiect.
Robert Muzsic (foto), consilier local PNL Hunedoara, liderul grupului liberal de la Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că este nevoie ca primarul să vină cu toate documentele necesare, din nou. „Vom avea nevoie, din nou, de raportul de evaluare al terenului, deoarece am cerut un raport nou, având în vedere că preţurile în zonă sunt mult mai mari. Apoi, solicităm să vină la şedinţa de consiliu un reprezentant al investitorului, care să ne spună exact ce vrea să construiască acolo, ce fel de investiţie vrea să facă, şi dacă va înfiinţa cele 50 de locuri de muncă promise. Şi, vrem să întrebăm de ce nu a vrut firma germană să construiască în Noul Parc Industrial, unde sunt toate utilităţile şi a ales varianta respectivă? Dacă proiectul acesta se va introduce pe ordinea de zi pentru şedinţa de miercuri, 29 noiembrie, eu voi face o consultare privind investiţia asta. Voi invita atât oameni de afaceri, cât şi cetăţeni de rând, să ne spună dacă vor să se facă această investiţie în municipiu sau nu”, a declarat Robert Muzsic, consilier local PNL Hunedoara.

4 comentarii la „Proiectul privind vânzarea terenului unui investitor german, repus pe tapet: A doua oară va fi cu noroc?

 • 24 noiembrie 2017 la 8:25
  Permalink

  Esti un traseist politic ordinar. Faci pe desteptul.

 • 24 noiembrie 2017 la 11:03
  Permalink

  M-am săturat de cei care vor binele Hunedoarei doar la mod declarativ!
  E momentul să se dea la o parte ambiţiile politice să se facă ceva pentru Hunedoara şi cetăţenii ei.
  Votaţi acest proiect!
  Ar trebui ca cei aleşi să răspundă cu funcţiile în faţa cetăţenilor Hunedoarei. Daţi-vă demisiile stimabililor care nu vreţi să se întâmple ceva în acest municipiu!

 • 26 noiembrie 2017 la 12:27
  Permalink

  ce fata de escroc ai ma

 • 26 noiembrie 2017 la 20:53
  Permalink

  Raspunsuri de bun simt pentru dl. consilier:
  1. Terenul vizat trebuie ecologizat. Are CL Hunedoara banii necesari? De ce nu vreti sa-l faceti pe gratis?
  2. Noul Parc Industrial este un rateu din toate punctele de vedere. In primul rand, este departe de calea ferata. Apoi, in zona Castelului trebuie un parc tematic, nu hale industriale, Nu a fost de-ajuns combinatul?
  3. Care oameni de afaceri? Cei care se opun concurentei in muniniicpiul Hunedoara?
  Va rog, nu suntem prosti, cu totii!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Recursul lui Moloţ, respins de Înalta Curte

Dosarul în care Mircea Moloţ (foto) a cerut în instanţă anularea raportului dat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în

Moţiunea de cenzură împotriva guvernului a picat

Moţiunea de cenzură intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă“ , aşa cum era de aşteptat, a picat la...

„Labirint”, o expoziţie de grafică foto care merită văzută

Vernisajul expoziţiei de fotografii semnate Marius Olariu, intitulată „Labirint”, a avut loc ieri la Galeria de Artă „Forma” din Deva....

Închide