Proiect european la LPS Cetate Deva

Ieri, la unitatea școlară de elită din mu­nicipiul Deva a fost organizată deschi­de­rea oficială a primei mobilități școlare
din cadrul proiectului Erasmus cu titlul „Crea­tive and active education – Body, mind, spirit” derulat în parteneriat cu Agenția Na­țională pentru Programe Co­munitare în Domeniul Educației și For­mării.
La deschiderea oficială au participat uni­tățile școlare partenere din Turcia, Bulgaria, Cehia, Italia și de la liceul partener din ju­dețul Suceava. Gazdele evenimentului au prezentat aspecte legate de activitatea liceului devean iar o parte dintre campionii de la secțiile de gimnastică aerobică și ar­tis­tică au prezentat scurte momente de­mo­ns­trative. Totodată, au fost prezentate obiec­tive ale proiectului și activitățile ce urmează să fie implementate.
Prezența delegațiilor din țările partenere se va prelungi până pe data de 1 octombrie iar în această perioadă, în cadrul activităților din proiect se vor desfășura întâlniri cu ca­drele didactice și cu sportivii de la secțiile de performanță ale liceului devean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.