Programul Laboratorului de Metrologie al Apa Serv Valea Jiului

Apa Serv Valea Jiului Petroşani aduce la cunoştinţă utilizatorilor săi, că programul Laboratorului de Metrologie din cadrul S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani este următorul:
Programul de lucru cu publicul este:
Luni – Vineri, orele: 08:00 – 12:00 – primire contoare de apă rece;
12:00 – 15:00 – predare contoare de apă rece.
Laboratorul de Metrologie functionează astfel:
Luni – Vineri, orele: 08:00 – 16:00
Laboratorul de metrologie verifică contoare de apă rece cu diametrul nominal:
DN= 15mm-25mm – Tarif: 25,00 lei (inclusiv TVA);
DN= 25mm-40mm – Tarif: 42,60 lei (inclusiv TVA);
Infrastructura laboratorului utilizează etaloane de lucru cu trasabilitate atestată în Certificatul de Etalonare şi sunt utilizate în mod curent pentru verificarea metrologică a contoarelor de apă rece.
NOTĂ: În intervalele sus-menţionate au prioritate contoarele de apă în regim de reclamaţie şi cele aflate în proprietatea ASVJ SA (urgente).
În conformitate cu HG 1660/2005 privind aprobarea unor instrucţiuni de metrologie cu modificările şi completările ulterioare – IML 3-05, articolul 12, aliniatul 2, “prezentarea la verificarea metrologică periodică constituie obligaţia persoanelor fizice sau juridice care, în calitate de proprietar, utilizează sau încredinţează spre utilizare mijloace de măsurare supuse controlului metrologic legal. Proprietarul suportă cheltuielile aferente verificării metrologice periodice’’.
Biroul de Presă al Apa Serv Valea Jiului

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul Sorin Marica, despre modificările privind legea transplantului de organe

Legea transplantului de organe va fi modificată, iar proiectul se află în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Insemex Petroşani, prezent la Salonul Cercetării Româneşti

În perioada 25 -27 octombrie, la Palatul Parlamentului a avut loc o nouă ediţie a “Salonului Cercetării Româneşti”, în organizarea...

AJF Hunedoara organizează „Cupa Crăciunului”

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara va organiza în perioada 9-17 decembrie o interesantă competiţie fotbalistică pe teren redus, denumită „Cupa...

Închide