Program de lucru special în sprijinul fermierilor

11 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Pentru a veni în ajutorul fermierilor care solicită subvenţii, Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor că va funcţiona în zilele de sâmbătă, 13 mai 2017, şi duminică, 14 mai 2017, între orele 9.00 şi 16.00, pentru o mai bună desfăşurare a procedurilor de primire a cererilor pentru subvenţii.
Tot în acest scop, mai multe instituţii îşi prelungesc programul normal de lucru. Astfel, Direcţia pentru Agricultură a judeţului Hunedoara şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul judeţean Hunedoara vor asigura program cu publicul sâmbătă şi duminică, între orele 8 şi 16, iar Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara va funcţiona sâmbătă între orele 8 şi 14.
Măsura a fost instituită pentru ca toţi fermierii interesaţi să poată depune cererile pentru subvenţii la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură până la termenul limită – 15 mai 2017.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Protest spontan la Termocentrala Mintia

Ieri dimineaţă, salariaţi de la Termocentrala Mintia au declanşat un protest spontan, refuzând să intre la lucru, nemulţumiţi de condiţiile...

Concurenţă mare pentru banii alocaţi ONG-urilor

În data de 10 mai a expirat termenul până la care organizaţiile non-profit, sau cluburile de tineret şi sport puteau...

10 milioane de lei pentru modernizarea spitalului judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, a anunţat, ieri, în conferinţă de presă, că s-au alocat fonduri şi în acest...

Închide