ActualitateFlash

Profesorul porno nu mai cântă la Hunedoara

Profesorul de muzică care preda la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” și la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” și care a fost acuzat anul trecut că a întreținut discuții cu tentă sexuală, finalizate printr-un episod filmat în care profesorul se masturba, nu mai este angajat în județul nostru.

Cercetat pentru corupere sexuală de minori
Contractul Individual de Muncă a încetat la câteva luni de la această situație, în luna ianuarie 2023. Potrivit ins­pectorului școlar general Maria Ștefănie, profesorul respectiv a soli­ci­tat încetarea contractului cu acordul părților.
Pe de altă parte, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara sunt în faza în care vor da o soluție dosarului în care este cercetat profesorul de muzică, după ce au fost audiați foarte mulți elevi și părinți. Dascălul a fost acuzat de corupere sexuală a minorilor.
Profesorul respectiv și-a luat, imediat după declanșarea scandalului, con­ce­diu medical, iar în final el a cerut să ple­ce de la cele două licee din municipiul Hunedoara.
Reamintim că filmulețul în care das­călul se masturba a ajuns, potrivit pro­belor pe care le deținem, la un cont de Instagram. În spatele acestui cont se spune că ar fi o elevă/fostă elevă a pro­fesorului.
„La data de 30 septembrie 2022, po­liţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la apariţia în mediul online a unor imagini obscene trimise de către un bărbat, în luna mai a acestui an, unei minore. Cer­cetările efectuate de către poliţişti sunt în curs de desfăşurare pentru lămu­rirea întregii stări de fapt. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor”, a trans­mis atunci IPJ Hunedoara. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura