Profesorul Alin Cioară, în faţa comisiei de disciplină

19 ianuarie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash
03 cioara
Nicoleta Popa

Alin Cioară (foto), profesorul din cauza căruia se presupune că s-a sinucis eleva din clasa a X-a de la Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad, s-a prezentat ieri în faţa comisiei de disciplină a unităţii şcolare respective. Acesta a venit însoţit de un avocat şi de sora sa.
Dascălul este în continuare internat la secţia de psihiatrie a Spitalului municipal Timişoara. Directorul liceului, Gavrilă Paşcu, a declarat că profesorul este în stare de şoc.
„Profesorul Alin Cioară a reuşit să obţină o acceptare din partea spitalului unde este internat, ca să vină la audierile comisiei de disciplină. Acesta s-a internat în 11 ianuarie, imediat după ce fata s-a spânzurat. Pentru ca elevii  să nu aibă de suferit din cauza lipsei dascălului, am luat măsuri să fie înlocuit, pentru ca aceştia să încheie semestrul cu bine”, a precizat Gavrilă Paşcu, directorul Liceului din Brad.

Dosarul a ajuns la Parchet
Dosarul în care profesorul de matematică Alin Cioară este cercetat pentru determinare sau înlesnire a sinuciderii a fost înregistrat ieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. „Vom începe cercetările, pentru a stabili dacă s-a comis infracţiunea de determinare sau înlesnire a sinuciderii, prevăzută de articolul 179 Cod penal. Îi vom audia pe părinţii elevei Hurdea Lorena, iar dacă se va impune, va fi audiat şi profesorul Alin Cioară”, a declarat Nicolae Paştiu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Hurdea Lorena a fost găsită spânzurată în 9 ianuarie, într-o pădure de la marginea municipiului Brad. Părinţii acesteia spun că dascălul de matematică este vinovat pentru moartea ei. Adolescenta de 16 ani a lăsat un bilet pe care scria „Alin vă va da toate explicaţiile”.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ca de obicei spune:

    Nici nu ma mir, articole copiate, poze furate

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Morţii nimănui

Zeci de cadavre găsite pe raza judeţului Hunedoara nu au fost identificate nici până astăzi. În ultimii 20 de ani,...

Geoagiu Băi – modernizată pe bani europeni

După şapte ani de trudă şi luptă cu sistemul birocratic din România, Primăria Geoagiu se poate mândri cu o realizare...

Escrocii, în faţa instanţei

Cinci persoane, acuzate că în urmă cu doi ani au înşelat aproape 100 de români cu locuri de muncă în...

Închide