Procesul italianului Morelli jr. continuă cu audierea martorilor

Gianmarco Morelli (foto), italianul în vârstă de 24 de ani care şi-a ucis tatăl cu peste 50 de lovituri de cuţit, a fost prezentat ieri, din nou, instanţei de judecată, la cel de-al doilea termen al procesului în care este acuzat de omor calificat. Magistraţii au început audierea martorilor.
Judecătorii au audiat doar o singură martoră. Pentru că audierile trebuie să continue, instanţa a fixat un nou termen, data de 12 decembrie, când va fi citată o altă persoană în calitate de martor, şi când vor fi aşteptate şi rezultatele legiştilor de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, din Bucureşti. Morelli a fost arestat şi, ulterior, trimis în judecată, după ce, în august a.c., şi-a ucis tatăl în locuinţa sa, din Sântandrei. După câteva ore de la comiterea terifiantei fapte, oamenii legii l-au identificat pe autor. Acesta şi-a recunoscut crima, susţinând că şi-a ucis tatăl pentru că în trupul acestuia se ascundea Diavolul, iar lumea era pusă în pericol. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
I-a cedat inima în timp ce conducea

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a murit în timp ce se afla la volanul maşinii, din cauza...

Turneu internaţional de lupte la Deva

Peste 200 de sportivi de la cluburi din România, Republica Moldova şi Germania şi-au anunţat participarea la ediţia inaugurală a...

Prima victimă a poleiului

O femeie în vârstă de 71 de ani, din Petroşani, a fost rănită într-un accident rutier, după ce maşina în

Închide