Procesul crimei de la Hunedoara a început cu o amânare

Hunedoreanul care şi-a ucis mama cu cinci lovituri de cuţit a fost prezentat instanţei de judecată în primul termen din proces. Cauza a fost amânată.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, care în urmă cu câteva luni a curmat viaţa propriei mame cu un cuţit de bucătărie, a avut prima înfăţişare în proces în cea de-a treia zi din noul an. Acuzat de omor calificat, Florin Ailoaie (foto) a cerut instanţei să îi fie revocată măsura arestului preventiv, ori să îi fie înlocuită cu o altă măsură, însă magistraţii i-au respins solicitările, astfel că hunedoreanul rămâne închis. Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, „judecătorii au dispus un nou termen în proces, pentru data de 17 ianuarie, acesta fiind acordat în vederea clarificării laturii civile a cauzei“.
Amintim că Florin Ailoaie a fost arestat în septembrie 2012, după ce şi-a ucis mama cu cinci lovituri de cuţit şi a rugat, apoi, un vecin să cheme Poliţia. Bărbatul declara, la vremea respectivă, că a comis fapta, pentru că „aşa i-a zis cineva“. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare