Procesul Berbeceanu & Mureşan şi compania a avut un nou termen. Aurel Rişcuţa va fi adus la instanţă cu mandat „manu militari”

03-Berbeceanu si Ioan-Muresan-DIICOT-AlbaNatalia Bumbac

Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a avut un nou termen dosarul în care sunt judecaţi comisarul şef Traian Berbeceanu (foto stânga) şi acuzatorii săi Ioan Mureşan (foto dreapta), Nicolae Cean şi Alin Muntean. Termen la care au fost citaţi pentru a da declaraţii în calitate de martori deveanul Ovidiu Ioiescu, zis „Pera”, Aurel Rişcuţa, fost inspector şef adjunct al IPJ Hunedoara, omul de afaceri Gheorghe Uscatu şi comisarul şef Mircea Pitulescu, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Hunedoara.
Propus ca martor de DIICOT, Ovidiu Ioiescu, zis „Pera”, şi-a menţinut declaraţiile date în faza în care dosarul se afla la procurori. „Eu am fost citat ca martor împotriva lui Berbeceanu. Mi-am menţinut declaraţiile pe care le-am dat la Parchet. În faza de anchetă a procurorilor am fost încurajat de Alin Muntean să dau declaraţii împotriva lui Berbeceanu. Lucru pe care l-am spus şi atunci, şi acum. Muntean m-a ameninţat că, dacă nu voi face cum spune el, va găsi motive să mă aresteze, pentru că el va ajunge şef la BCCO Alba. Am declarat şi că am spus atunci că nu mi se părea cinstit să fiu arestat, în condiţiile în care şi alţii au greşit, dar nu au păţit nimic”, a spus Pera.
Deşi a fost citat pentru a doua oară pentru a da declaraţii ca martor, Aurel Rişcuţa nu s-a prezentat nici la termenul de ieri de la ÎCCJ. După ce la termenul din 9 septembrie a fost amendat cu 1.000 de lei, la cel de ieri, instanţa a dispus ca acesta să fie adus cu mandat „manu militari”, adică însoţit de poliţişti, la termenul din 4 noiembrie.

10 comentarii la „Procesul Berbeceanu & Mureşan şi compania a avut un nou termen. Aurel Rişcuţa va fi adus la instanţă cu mandat „manu militari”

 • 22 octombrie 2015 la 9:10
  Permalink

  A ajuns vedeta si sifonul asta de Pera? Mare greseala. Asta e un mincinos ordinar. Nu urmateste decit sa se razbune cu ajutorul altora. E o jigodie. La puscarie cu tine bulangiule.

 • 22 octombrie 2015 la 10:32
  Permalink

  Berbeceanu si Muresan sunt corupti si jigodii. Alin Muntean la fel. Aurel Riscuta e un fost militian-interlop. Perasifon e un bulangiu. La puscarie cu ei.

 • 22 octombrie 2015 la 13:49
  Permalink

  Pera cu cine a mers la Bucuresti pentru a da declaratie? Cu seful lui Mircea Pitulescu? S-AR PUTEA CA SINT SI PRIETENI. HUOOO

 • 23 octombrie 2015 la 0:02
  Permalink

  Ba vi ciuda ca nu aveti valoarea omului… muriti de ciuda saracilor … va luat vreo femeie de aia va cacati asa pe boi… tot perasifon…. ba baieti… margan e primul.. la bagat la pusc pe baderca din tm… etc ca lista e lunga … cand el era sifon…alti erau baieti… si tot il lingeti in *** pe sifon… si baderca asta carama de la deva … a legat pe toti si e martor in toate procesele si intra la diicot ca la scala si acum sia luat somn de la un copil… cat de frace… lasane ca tu teai facut singur SLUGA SI NEPOT PT 50 DE LEI

 • 23 octombrie 2015 la 10:32
  Permalink

  Ba ,,Ionutz Gaozaruu,, sluga lui Perasifon. Ce tot ii tii partea? Omu e sifon si gata. Tot Internetul vorbeste . Si acum sifoneaza. E sifonul lui Pitulescu. Omu e o jigodie, dar ii vine rindul. Cind faci rau, rau primesti. Mai dute in p..a mea de bulangiu.

 • 23 octombrie 2015 la 13:26
  Permalink

  Asa ziceam si eu Luca daca ne luam dupa inregistrarile de pe internet.Un singur lucru ma nemultumeste,toti care postati aici sunteti sub acoperire.Asta inseamna ca nu aveti c…e!!!

 • 23 octombrie 2015 la 15:52
  Permalink

  Si tu vrei sa zici ca esti Gelu Fragancea? Crede dracu. Stii bine de ce toata lumea isi da pseudonimul.

 • 24 octombrie 2015 la 1:57
  Permalink

  Luca ,cauta-ma pe fb!

 • 24 octombrie 2015 la 18:50
  Permalink

  De ce ? Si acolo se pot face adrese false.ce rost are numele? Ceea ce am scris e adevarat. Stiu sigur asta. Pera e cel mai mare sifon din jud. Hd, iar Litera il urmeaza la mica distanta.

 • 24 octombrie 2015 la 18:53
  Permalink

  Si Pera si Litera sunt sifoane si in prezent. Amindoi sifoneaza la Diicot si la comisarul Pitulescu. Toata Deva stie asta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.