Procesul „Tsunami 2” – încă o amânare

21 septembrie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Cristina Ghenea

Dosarul „Tsunami 2”, în care 14 hunedoreni sunt acuzaţi de trafic şi consum de droguri, a avut ieri un nou termen de judecată la Curtea de Apel Alba Iulia. Magistraţii au dispus din nou, amânarea procesului.

Cei 14 tineri din Hunedoara, Deva şi Orăştie, au fost acuzaţi că fac parte dintr-o reţea de traficanţi şi consumatori de stupefiante (canabis, marijuana, haşiş, amfetamine), introduse în ţară din Spania sau cultivate şi procesate în propriile apartamente. La finalul unui proces întins pe durata a aproximativ un an, în noiembrie anul trecut, instanţa Tribunalului Hunedoara a dat sentinţa. Cei 14 au primit condamnări între un an şi patru ani de închisoare. Dintre acestea, nouă condamnări sunt cu suspendarea executării sentinţei.
Toţi inculpaţii au declarat apel împotriva hotărârii magistraţilor de la Tribunal, fiind nemulţumiţi de pedepsele primite. Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, instanţa a dispus ieri o nouă amânare, deoarece o parte dintre apărătorii inculpaţilor nu s-a prezentat în sala de judecată. Următorul termen a fost stabilit pentru 11 octombrie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La 43 de ani, vrea sã participe la Olimpiadã

Viorel Hăbian (foto), antrenorul lotului olimpic al României şi al sportivilor de la cluburile SCM Deva şi Minerul Aninoasa, a...

I-a furat pădurea, copac după copac

O bătrână de 82 de ani, din comuna Băiţa, era cât pe ce să rămână fără nici un lemn de...

Gura lumii, 21.09.2011

Un om de afaceri, cu strânse legături cu lumea interlopă şi convertit, cam peste noapte, în politician, vrea cu tot...

Închide