Sport

Procese peste procese la Federația Română de Baschet

Noua conducere a Federaţiei Române de Baschet a preluat de la vechea ad­mi­nistraţie 36 de procese în justiţie, unul dintre ele intentat de jucătoarea Gabriela Mărginean, componentă a echipei de 3×3, care a reprezentat România pentru prima oară la Jocurile Olimpice.

„Nu le place, la revedere”
„Cred că fetele puteau mai mult la Jo­cu­rile Olimpice, dacă organizatoric re­u­şeam să asigurăm un minim necesar. Un minim de confort necesar pentru ju­că­toare. Au fost câteva discuţii şi federaţia este în pro­ces acum, jucătoarele cu con­ducerea teh­nică,însemnând de­par­ta­mentul tehnic al federaţiei, şi sunt pro­ce­se pe rol în sensul acesta. Atât Gabriela Mărginean, cât şi Tatiana Gallova sunt în proces cu una din­tre angajate şi evident că şi federaţia este parte”, a declarat Car­men Tocală, preșe­dinta Federației Ro­mâne de Baschet.
Faptul că am găsit o federaţie cu 36 de pro­cese nu este un lucru de faimă. Să cheltuim banii pe avocaţi iarăşi nu este ceea ce ar trebui să avem ca priorităţi. Să reducem procesele ar putea fi un obiectiv pentru 2022, dacă nu cumva ne-am trans­format în procesomani. Nu este ni­meni obligat să se afilieze, să joace. Dacă le plac regulile, bine, dacă nu, la revedere, se pot duce în altă parte. Asta înseamnă să reuşim de comun acord să facem reguli pe care să le respectăm. Sau dacă nu, nu facem reguli deloc şi sun­tem în haos”, a adăugat preşedinta FRB.
România a fost reprezentată pentru prima dată la Jocurile Olimpice de echipa de baschet feminin 3×3, care a ocupat locul 7 la ediţia din acest an, de la Tokyo.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura