Pro România merge mai departe!

28 noiembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Conducerea Pro România îşi propune să colaboreze cu PSD în proiecte ale unei stângi moderne, dacă reforma din PSD „va fi radicală, de fond şi nu de formă“, a declarat, ieri, preşedintele partidului, Victor Ponta.

„Vom colabora şi cu PSD dacă se reformează“
„Vom colabora punctual cu alte forţe politice dacă vor susţine proiectele pe care noi le promovăm sau dacă au iniţiative de reformă benefice întregii societăţi. Am pornit proiectul Pro România ca o construcţie necesară pe scena politică pentru reprezentarea milioanelor de români care cred şi au nevoie de o stângă modernă, europeană şi progresistă, cu principii de competenţă şi integritate (exact ceea ce conducerea PSD, din păcate, a abandonat şi a combătut în perioada 2017-2019). Înfrângerile electorale catastrofale ale vechii stângi şi demisia Vioricăi Dăncilă sperăm să ducă la o reformă radicală a PSD; dacă această schimbare (nu doar de formă, ci şi de fond) se va realiza cu adevărat în viitor, vom saluta şi putem colabora în proiectele unei noi stângi moderne“, a scris Ponta pe Facebook.

Candidaţi proprii
Conducerea Pro România s-a reunit miercuri şi a stabilit direcţiile de acţiune ale partidului pentru 2020, care urmează să fie oficializate prin decizii ale Biroului Executiv al partidului, care va avea loc luni.
Se ştie că Pro România nu are structuri alese în teritoriu. De aceea, până la prima Conferinţă Naţională a partidului, care a fost stabilită în 8 februarie 2020, trebuie făcute alegerile interne pentru organizaţiile locale, stabilirea conducerilor acestora.
Contactat, deputatul Pro România, Sorin Marica (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „mergem pe drumul nostru, vom avea candidaţi proprii la alegerile locale şi parlamentare – principalele criterii de selecţie fiind competenţa profesională, capacitatea de promovare şi implementare a unor proiecte publice de dezvoltare şi integritate“.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. serafin spune:

    Precum seful sau s-a trezit din hibernare si Sorin Marica

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Fabrica de Pian“, concert caritabil la muzeul din Deva

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, găzduieşte marţi, 3 decembrie 2019, începând cu ora 18.00,...

Un roman cât o istorie

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, a organizat, la sfârşitul lunii noiembrie 2019, un eveniment cultural...

Duminică, devenii sărbătoresc Ziua Naţională!

Se anunţă un spectacol de proporţii, duminică, de Ziua Naţională a României, la Deva. Paradă militară, foc de artificii, spectacol...

Închide