Pro România a devenit partid!

20 februarie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, Pro România, partidul înfiinţat de Victor Ponta şi Daniel Constantin, a primit personalitate juridică.

”Un nou început! Pro România a primit astăzi (n.r.-ieri) personalitate juridică. Au fost nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învăţaţi să distrugă, nu să construiască! Am pornit acest proiect pentru a da o şansă celor mulţi care doresc să facă politică #altfel şi care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcana timpului. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acestă perioadă, alegând să plece din zona de confort pentru un proiect solid cu obiective pe termen mediu şi lung”, a scris Daniel Constantin pe Facebook. În următoarea perioadă va avea loc constituirea organizaţiilor judeţene, susţine Daniel Constantin, la care vor participa liderii de la Bucureşti ai Pro România. Obiectivul major al noii formaţiuni politice sunt alegerile europarlamentare din anul 2019.
„Ce trebuia să se întâmple s-a întâmplat. Le-am promis românilor modernism şi corectitudine politică. Pro România a fost o idee, apoi o platformă şi de azi discutăm de un partid. Suntem coerenţi în drumul nostru politic”, a declarat Dorin Gligor (foto), pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gore Pitagora spune:

    Politică altfel ? Să fim serioși. Aici în județ ? Cu Dorin Gligor, care a fost în alt partid ? Cum își va schimba el modul de a face politică ? Cu Sanfirișcă, la fel membru incolor, inodor și insipid la alte partide ? Bine, dacă vor face “altfel” sâ-i ajute Dumnezeu să reușească, dar va fi greu de tot dacă nu imposibil.

  2. Ealocin spune:

    Secu renaste ! 🙂 🙂

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Prinşi de poliţie cu lemnele, dar fără acte

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice au efectuat o acţiune de gestionare, comercializare şi transport al materialului lemnos pe...

Beţivul care a făcut praf patru maşini a comis-o din nou

A scăpat de închisoare după ce a primit o sentinţă cu suspendare pentru că a condus băut, fără permis şi...

La contestaţia lui Mircia Muntean, instanţa se pronunţă peste două săptămâni

Peste două săptămâni, fostul primar al Devei, Mircia Muntean (foto), va afla soluţia la contestaţia formulată împotriva pedepsei primite pentru...

Închide