PRM-ista sexy n-a obţinut mandatul de consilier local

02 Bomba sexy PRMMaximilian Gânju

Tânăra care candida pe listele PRM Petroşani, pentru un post de consilier local, n-a intrat în legislativul din „capitala“ Văii Jiului, PRM Petroşani obţinând doar 432 de voturi, adică 3,26 la sută din totalul numărului de alegători.
Bomba sexy de pe listele PRM Petroşani a muncit în această campanie, dovadă numeroasele „băi de mulţime“ la care a luat parte. Andreea Alina Necoară a străbătut la pas toate cartierele Petroşaniului, în încercarea de a-i convinge pe „ortaci“ să o voteze. Dar chiar dacă a avut mulţi simpatizanţi din rândul bărbaţilor, tot n-a reuşit să ridice scorul partidului astfel încât să atingă pragul electoral.
Sexy consiliera a devenit celebră în Valea Jiului cu un set de fotografii incendiare. Andreea Alina Necoară a pozat provocator în dormitorul personal, iar instantaneele le-a publicat pe pagina sa de Facebook. La scurt timp, a revenit în atenţia bărbaţilor cu ipostaze dintr-un club din Italia, la bara de streaptease. Alina, pe lângă politică, mai este pasionată de sport şi în plan politic n-a avut o ofertă care să capteze atenţia. Oricum, programul său electoral nici n-a mai contat în comparaţie cu fotografiile.

One thought on “PRM-ista sexy n-a obţinut mandatul de consilier local

  • 8 iunie 2016 la 8:59
    Permalink

    Iata ca viata nu bate…filmul. E bine ca e asa. Cum va spuneam acel partid nu are nici un viitor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare