PRM Hunedoara îşi concentrează forţele pentru câştigarea Primăriei Petrila: „Pe Păducel şi Jurca îi bat într-o jumătate de tur!”

05 Emanoel Andronache 1Natalia Bumbac

Preşedintele PRM Hunedoara, Emanoel Andronache (foto), promite că le va da o lecţie celor două partide mari, PNL şi PSD, la alegerile locale din 2016, în ceea ce priveşte câştigarea funcţiei de primar al oraşului Petrila.
Determinarea acestuia vine pe fondul controverselor pe tema organizării alegerilor dintr-un tur sau din două tururi, dar şi din modul în care cele două partide şi-au desemnat candidaţii pentru urbea din Valea Jiului.
„În ceea ce priveşte discuţiile pe tema alegerilor locale, PRM Hunedoara este de acord să se organizeze în două tururi alegerile la nivel naţional. Pentru Petrila, unde candidez la funcţia de primar, îmi este suficientă o jumătate de tur ca să-i bat pe cei doi candidaţi, primarul Păducel şi viceprimarul Jurca. Ca să-mi respect promisiunea, voi mobiliza toate filialele PRM din judeţ la Petrila, astfel încât cei doi nu vor avea nici o şansă. Ambii se bazează pe susţinerea a două partide mari, fiind convinşi că acolo-i cheia succesului. Păducel putea opta pentru un partid mai mic, dar a preferat să forţeze uşile PNL. Pe de altă parte, şi PNL a demonstrat că una spune şi alta face, după toată sporovăiala pe tema Decalogului. Le voi demonstra că nu atât partidul contează, cât omul care vine în faţa alegătorilor”, a afirmat liderul PRM Hunedoara. Acesta a mai spus că pregătirile organizaţiei judeţene pentru alegerile locale sunt pe ultima sută de metri, filialele din judeţ având termen până în 13 februarie să-şi definitiveze listele cu candidaţi, dată la care Biroul Permanent Naţional al PRM se va reuni într-o şedinţă în Capitală, unde vor fi puse la punct ultimele detalii privind campania electorală.

2 comentarii la „PRM Hunedoara îşi concentrează forţele pentru câştigarea Primăriei Petrila: „Pe Păducel şi Jurca îi bat într-o jumătate de tur!”

 • 3 februarie 2016 la 8:35
  Permalink

  Mamă, ce victorie obţine pentru partid dacă devine primar la Petrila. Superb!

 • 3 februarie 2016 la 10:15
  Permalink

  Bravos natiune
  Mai baiete, dar voi la Bucuresti mai aveti ceva sau e scos tot la licitatie.
  A ramas PRM Petrila sa stinga lampasele .
  Oricum, succes !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.