; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Prinşi la furat în pădure

22 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Două persoane, soţ şi soţie, s-au ales cu dosar penal pentru că au tăiat un arbore din pădurea de la Hăşdat. Cei doi voiau să-şi încălzească locuinţa şi cum nu mai aveau bani de lemne, au mers în pădure, la furat.

”O echipă de intervenţie din cadrul Poliţiei municipiului Hunedoara s-a deplasat, în urma unei sesizări, în pădurea Hăşdat, unde a identificat un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 31 de ani, care, cu ajutorul unui topor, au tăiat un arbore şi l-au secţionat în mai multe bucăţi, de diferite dimensiuni.
La faţa locului, poliţiştii au găsit şi o autoutilitară, cu care cei doi intenţionau să transporte materialul lemnos”, potrivit IPJ Hunedoara. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori. (M. Gânju)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. florin spune:

    copacul din poza este taiat cu drujba berbecilor

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
I-au furat motocicleta

Un tânăr din Brad a reclamat la poliţie că i-a fost furată motocicleta.

Proxeneţi căutaţi în judeţ

Procurorii DIICOT şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba...

Bulina neagră, 22.01.2020

Nicolae Eugen Moisă, rezident în judeţul Hunedoara Pentru că magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia l-au condamnat la aproape cinci...

Închide