Actualitate

Prinsă la furat, o recidivistă l-a amenințat pe paznic că-l va denunța pentru viol

O femeie din Brad a fost con­dam­nată la închisoare pentru compli­ci­tate la tâlhărie, după ce s-a dus cu iubitul ei în piața agroalimentară din Brad cu dorința de a face sex. După ce și-a stins pofta, femeia și con­cu­binul s-au gândit că n-ar trebui să plece cu mâna goală din piață și au hotărât să spargă o boxă din incinta pieței.

Violentă
Aflată în prezent în penitenciar, bră­deanca a cerut Curții de Apel Alba Iulia să-i anuleze pedeapsa pe motiv că fapta s-a prescris. Conform an­che­tatorilor, recidivista și concubinul ei au spart sistemul de închidere al unei boxe din piața din Brad cu intenția de a sustrage bunurile aflate în acea boxă situată sub tarabele de expunere a mărfii. „Zgomotul produs a fost auzit de paznicul care asigura paza în piață, care, deplasându-se la fața locului, a găsit-o pe inculpată ascunsă după mesele pentru expunerea mărfii. Când paznicul i-a cerut explicații cu privire la prezența ei în zonă, aceasta a devenit violentă în limbaj, iar, la scurt timp, lângă cei doi a apărut și incul­patul care a cerut părții vătămate să îi lase nevasta în pace. Cei doi au intrat în panică, inculpata amenințându-l pe paznic că va declara că a violat-o, iar când partea vătămată a încercat să ini­țieze apelul, inculpatul l-a lovit pes­te mână, astfel încât telefonul a căzut pe jos, inculpatul s-a aplecat rapid și
l-a luat, după care cei doi au fugit din piață, cu bunul sustras asupra lor”, se arată în dosarul soluționat la Ju­de­cătoria Brad. „Pentru argumentele arătate care se alătură conside­ren­te­lor instanței de fond, Curtea va res­pinge, ca nefondat, apelul formulat de persoana condamnată”, se arată în so­lu­ția instanței din Alba Iulia. (M. Gânju)