Prins sub autotren

9 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Un şofer a fost prins sub TIR, după ce cricul cu care era ridicat mastodontul a cedat. Omul se băgase sub autotren pentru a face o reparaţie. Nu şi-a luat toate măsurile de siguranţă şi a fost la un pas de moarte.
Echipajele de pompieri specializate în descarcerare şi prim ajutor, din Deva şi Ilia, au fost solicitate să intervină pentru salvarea bărbatului prins sub autotren. Operaţiunea a fost deosebit de dificilă, însă salvatorii au scos victima în viaţă de sub camionul de mare tonaj.
Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, remedia o defecţiune la autotrenul parcat într-un refugiu din localitatea Gurasada pe DN7, cand cricul a cedat şi l-a blocat sub TIR. „Pompierii au utilizat echipamentele aflate în dotarea autospecialei de descarcerare grea, au stabilizat autotrenul şi au ridicat cabina la nivelul ce permitea extragerea victimei”, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Şoferul a fost extras de pompierii salvatori şi dus de urgenţă la UPU Deva, deoarece medicul SAJ a constatat prezenţa unor traumatisme produse prin strivire. Pe durata operaţiunilor de salvare, victima a fost conştientă şi a cooperat cu salvatorii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei jucători de la Autobergamo, convocaţi la naţionala de futsal

Liga 1 de futsal se va întrerupe pentru a face loc în acest weekend unei noi acţiuni a echipei naţionale...

Popicarii din judeţ, pe podium la naţionale

Finala Campionatului Naţional de popice pentru tineri sub 23 de ani s-a desfăşurat pe arena din Ploieşti iar la finalul...

Medalii de aur pentru judoka de la LPS Cetate Deva

Sala Sporturilor din Deva a găzduit la finalul săptămânii trecute întrecerile din cadrul etapei finale a Campionatului Naţional Şcolar de...

Închide