Prins cu permis de conducere fals

9 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un cetăţean din Deva, de 42 de ani, le-a arătat poliţiştilor rutieri un permis auto emis de autorităţile irlandeze, crezând că le va fi greu să descopere că este un fals.

Deveanul a fost oprit pe Calea Zarandului din municipiul Deva, iar în urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu figurează ca şi posesor permis de conducere pentru nici o categorie. Acesta este cercetat pentru conducere fără permis, cât şi pentru fals şi uz de fals.
Un alt şofer a fost prins fără permis la Orăştie. Individul conducea un autoturism pe raza satului Homorod, iar în plus era şi băut. La testare s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool în aerul expirat. Şi acesta s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi bătrâni, găsiţi fără suflare, în casă

Doi soţi în vârstă de 90 de ani fiecare, din Peştişu Mare, au fost găsiţi fără suflare în casă. Alarma...

Misiune de salvare dificilă dusă la bun sfârşit

Două echipaje ale Detaşamentului de pompieri Orăştie au intervenit în pădurea aparţinând localităţii Orăştioara de Sus, pentru salvarea unei persoane...

Fotbal, Liga a IV-a. Aurul Brad a câştigat la Băiţa

Ultimul joc din cadrul etapei cu numărul 17 din Liga a IV-a judeţul Hunedoara s-a disputat duminică la Băiţa şi...

Închide