Prins cu permis de conducere fals

29 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Râu de Mori, riscă o pedeapsă cu închisoarea după ce a fost prins de poliţişti, în urma unui control în trafic, că nu avea permisul valabil.
Individul conducea pe o stradă din Haţeg şi le-a arătat poliţiştilor un permis de conducere eliberat de auto­rităţile spaniole, care a fost ridicat, în vederea cerce­tărilor. ”În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul figurează ca şi posesor al unui permis de conducere eliberat de autorităţile române, având înscrise categoriile AM şi TR, iar verifi­cările în bazele de date internaţionale au relevat faptul că bărbatul nu este titularul permisului de conducere eliberat de autorităţile spaniole”, a precizat IPJ Hune­doara.
Pe lângă infracţiunea de conducere a unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv, bărbatul este sus­pectat de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în declaraţii. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prostie sau tupeu de om beat?

Un bărbat din Hunedoara a fost oprit şi sancţionat de poliţiştii rutieri pentru că urcase la volan băut. El a...

Şi sătenii din comuna Răchitova au mizat pe acelaşi primar

Magdalena Şerban Cu circa 68 de procente, Liviu Simedroni (foto) şi-a asigurat cel de-al doilea mandat de primar al comunei...

La Luncoiu de Jos, primarul Călin Dud îşi va începe al patrulea mandat în fruntea comunei

Magdalena Şerban La Luncoiu de Sus, Călin Dud (foto), a obţinut la scrutinul de duminică 80 la sută din preferinţele...

Închide