Prins cu numere de înmatriculare false

23 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost prins în trafic de către poliţiştii din localitate, conducând un autoturism neînmatriculat. Oamenii legii, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că tânărul luase numerele de înmatriculare de pe un alt autoturism şi le-a montat pe al lui. Acum este cercetat penal şi riscă închisoarea.

Poliţiştii hunedoreni au depistat şi un bărbat de 40 de ani, din Simeria, care conducea o maşină pe raza municipiului Deva, deşi consumase băuturi alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Un alt dosar penal a fost deschis şi pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Ilia. Acesta a fost prins în trafic de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ilia, pe o stradă din comună, la volanul unui autoturism, deşi avea permisul de conducere anulat. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţ dat în vileag de un vecin al celui prădat

Individul a fost zărit în timp ce a intrat într-un apartament cu scopul de a fura. Cel care l-a văzut...

Peste 100 de arbori furaţi de trei tineri

Hoţii au fost prinşi în urma unei razii organizate de poliţiştii din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice al IPJ Hunedoara....

Şocant! Poliţist din Simeria prins la furat!

Un agent principal de la Poliţia oraşului Simeria, Cosmin Macra, este acuzat de furt calificat. Poliţistul a fost reclamat, duminică...

Închide