Actualitate

Prins cu 200 de kilometri la oră, prin localitate

Un șofer s-a considerat nedreptățit și a avut chiar tupeul de a-i fi anulat procesul verbal prin care era sancționat după ce ra­darul l-a surprins circulând cu o viteză ex­trem de mare printr-o localitate hunedo­rea­nă.
Individul, din localitatea Hațeg, a fost prins pe raza comunei Totești la volanul unui BMW înmatriculat în străinătate. A­pa­ratul radar de pe autospeciala polițiștilor rutieri l-a înregistrat circulând cu 182 de ki­lometri pe oră în loc de 50 km la oră cât permite le­gea în interiorul localității. A fost sancționat contravențional cu 2.900 de lei și lăsat fără permis pentru 3 luni, dar bărbatul s-a adre­sat Jude­că­toriei Hațeg și a cerut să-i fie dat un aver­tisment și înapoiat permisul de con­ducere. În instanță, IPJ Hunedoara a de­mon­tat toate motivele invocate de individ cu fi­l­ma­rea realizată cu aparatura de pe auto­spe­ciala poliției. Magistrații Jude­că­to­riei Hațeg au stabilit că procesul-verbal de cons­tatare și sancționare a contra­ven­ției a fost legal și temeinic întocmit, ast­fel că a res­pins plân­ge­rea ca neînte­me­iată. (M.Gânju)

One thought on “Prins cu 200 de kilometri la oră, prin localitate

  • Cum a fost prins cu 200 km la oră dacă aparatul radar l-a înregistrat circulând cu 182 km? Autorul articolului a fost testat pentru alcool sau droguri?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura