Prins conducând o maşină, fără permis, prin cimitir

13 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul de 35 de ani, din Deva, s-a ales cu o condamnare penală pentru conducere a unui autoturism fără permis printr-un cimitir din reşedinţa judeţului.
Tânărul lucra cu ziua pentru a-şi întreţine familia şi a fost tocmit să facă reparaţii la un loc de veci. Pentru că s-a înserat, acesta s-a gândit să-şi ducă nişte scule la o magazie şi a luat maşina pentru a ajunge mai repede, deşi nu avea voie să conducă. Odată prins a susţinut cu tărie că nu se afla pe un drum public, însă, în realitate este vorba de un drum destinat circulaţiei rutiere.
Tânărul a susţinut şi în faţa judecătorilor că n-a ştiut acest lucru, dar şi că nici prin gând nu-i trecea că va fi prins de poliţişti. Totuşi, un echipaj al Poliţiei Deva s-a nimerit în zonă şi l-a oprit pentru control. ”Audiat fiind în calitate de suspect, cât şi în faţa instanţei inculpatul M.I. a declarat că a crezut că acest drum nu este drum public, dis­tanţa parcursă a fost scurtă, de circa 400 m, recunoscând că a condus autoturis­mu­l sus menţionat şi nu posedă permis de conducere”, se arată în actul de sesizare. Pentru că are 5 copii minori în întreţinere, lucra cu ziua pentru a le asigura cele nece­sare, dar şi pentru că a avut o atitudine sin­ceră pe întreg parcursul procesului penal, judecătorii l-au condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rănite, după traversari neregulamentare

Accidentul în urma căruia minora a ajuns la spital a avut loc în municipiul Hunedoara. Copila de 7 ani a...

Impact frontal între două autoturisme

Un şofer băut n-a mai văzut sensul său de mers şi a intrat într-un autoturism care venea regulamentar din sens...

Accident mortal pe A1, la Ilia

Şoferul unei dubiţe a adormit la volan şi a intrat în plin într-o remorcă a unui TIR. Omul a murit...

Închide