ActualitateFlash

Primul VIP cu roţile maşinii blocate

Nicolle Ebner

Printre victimele măsurii de „blocare a roţilor” pe tronsonul cuprins între Colegiul Naţional Decebal şi Primăria Deva, se numără şi preşedintele organizaţiei PRM Deva, Victor Leu.

Leu amendat, Intotero cale-ntoarsă
Ieri, venit la Deva, pentru a susţine o conferinţă de presă, liderul peremiştilor deveni s-a ales cu roţile blocate la autoturismul personal, pe care l-a parcat frumos, în faţa sediului PRM din municipiu. Cu această ocazie, liderul politic a luat la cunoştinţă că zona este declarată pietonală, iar parcarea autovehiculelor după ora 8.00 dimineaţa este interzisă.
Reprezentanţii PRM, aflaţi în toiul conferinţei de presă, au probat pe propria piele intransigenţa poliţiştilor comunitari, taman când Costel Avram, preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara, îi lăuda de zor şi-i ridica în slăvi pe şeful Poliţiei Rutiere, Dan Micu şi pe subalternul acestuia, Alexandru Zeriu, pentru scăderea spectaculoasă a „pirateriei” pe drumurile hunedorene (60-70 la sută). Victor Leu a plătit amenda fără să comenteze. „Este normal să respect legea, prin urmare am plătit amenda. În mod normal, am venit la birou, deci nu trebuia să fiu amendat, dar nu contest decizia oamenilor legii”, a declarat Victor Leu, precizînd, totuşi, că de acum înainte va fi mai atent unde parchează. Oful peremiştilor este că nu toată lumea se „bucură” de aceeaşi atenţie din partea poliţiştilor. „Vinerea şi sâmbătă seara, când suntem la sediu, aleea pietonală este cel mai atractiv loc pentru competiţii automobilistice. Normal ar fi ca legea să se aplice pentru toţi”, a mai spus Victor Leu. Tot ieri, Natalia Intotero, preşedintele TSD Hunedoara, a fost nevoită să întoarcă maşina, după ce poliţiştii i-au atras atenţia că parcarea pe aleea pietonală este interzisă, şi riscă să i se ridice autoturismul, dacă nu face cale întoarsă.

500 de lei parcarea în faţa sediului de partid
Pentru că nu a reuşit să-i dezveţe pe şoferi de obiceiul de a-şi parca maşinile pe strada care leagă Prefectura Hunedoara de Piaţa Victoriei (Primăria Deva), administraţia locală a trecut la acţiuni dure. Astfel, din 1 august, a intrat în vigoare măsura „blocării roţilor, pe tronsonul cuprins între Piaţa Unirii şi Colegiul Naţional Decebal. Potrivit hotărârii, maşinile de aprovizionare a unităţilor de alimentaţie publică din această zonă au acces doar între orele 5.00 şi 8.00 dimineaţa, iar fapta de a staţiona şi circula cu autovehiculele pe acest tronson, în afara orelor stabilite pentru aprovizionare, va constitui contravenţie şi se va sancţiona cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.000 lei, precum şi cu aplicarea măsurii de „blocare a roţilor”, de către Poliţia Comunitară Deva. Cât despre riveranii care nu au posibilitatea de a-şi parca autoturismele în curtea caselor – exemplul celor de la PRM, aceştia vor fi nevoiţi să-şi lase maşinile în locurile amenajate la capetele tronsonului, respectiv în zona Restaurantului „Castelo” şi în zona fostului sediu al Băncii Naţionale.

4 comentarii la „Primul VIP cu roţile maşinii blocate

  • Bine ca a avut „saracu om bani sa plateasca amenda pentru ca un bugetar cu -25% clar ca nu avea de unde plati…..si apoi …sincer nu cred ca e cazul sa il ridicam in slavi pe acel subaltern…ZERIU….pfffff un mucos cu nasul pe sus care nu stie pe ce lume traieste ( de fapt traieste in umbra burticii sefului lui )

  • Bine i-ati facut la acest JEG! El si familia lui de traseisti politici trebuie starpiti!

  • Mai da-l in kakat pe jegosul asta !,are tupeu de barosan.e un gunoi de HD !

  • Leule, sa faci bine sa dai banii angajatilor de la I.C.S.H.! Oamenii nu traiesc numai cu aer…tu chiar nu realizezi acest lucru? Chiar nu ai nici un scrupul? Poate te-a lovit amnezia si ai uitat ca nu le-ai mai dat banii de foarte mult timp!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura