Primul strat de asfalt pe drumul din Parâng

6 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Maximilian Gânju

Investiţia derulată de Consiliul Judeţean Hunedoara în Staţiunea Turistică Parâng va ajuta la creşterea numărului de turişti. Drumul judeţean ar urma să fie finalizat anul viitor, în condiţiile în care mai sunt lucrări ce trebuie realizate astfel încât să nu fie afectate pârtiile de schi, însă primii metri de asfalt au fost turnaţi.

„Este un drum care s-a gândit a fi o investiţie care să revigoreze turismul în Valea Jiului, este un drum care s-a gândit de 20 de ani şi iată că există perspectivele certe ca la anul să fie gata. (…) Este o realizare tehnică deosebită, pentru care merită felicitaţi toţi cei care s-au implicat în realizarea acestui obiectiv”, a spus Mircea Flavius Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.
La începerea operaţiunilor de turnare a asfaltului a luat parte şi liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, precum şi administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, unul dintre cei mai implicaţi oficiali în derularea proiectului. ”S-au asfaltat astăzi primii 300 de metri, dar avem promisiunea de la constructor de cel puţin doi km până vine zăpada şi pe această cale vreau să felicit constructorul pentru că s-a ţinut de cuvânt. Mulţumesc consilierilor judeţeni care au aprobat modificările cu acele două tuneluri şi sperăm că până la începutul lunii decembrie să putem monta şi aceste două tuneluri”, a declarat şi administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram. Proiectul de modernizare a DJ 709F spre Masivul Parâng, pe tronsonul cuprins între km 6+600 -km 10+352 este finanţat de CJ Hunedoara, iar valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 20 de milioane de lei. (foto: ziarul Exclusiv.ro)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lacăt pe pepiniera Parcului Dendrologic din Simeria, după 70 de ani!

După 70 de ani de funcţionare, pepiniera din Simeria îşi trăieşte ultimele clipe. Decizia de desfiinţare vine după un proces...

Adina Vălean, acceptată pentru funcţia de comisar european din partea României

Deşi o mare parte a presei locale s-a grăbit să îl dea pe Siegfried Mureşan (foto stânga) drept noul comisar...

Bulina neagră, 7.11.2019

Cristian Balint, tânăr din Petroşani Pentru că, alături de alţi doi complici, este cercetat într-un dosar penal în care acuzaţiile...

Închide