Sport

Primii câştigători ai Cupei DHS

Ciprian Marinuţ

Echipa judeţului Cluj a ocupat primul loc la etapa naţională a ediţei pilot a „Cupei DHS”, desfăşurată, în week-end, la Deva, care a aliniat la start campioanele şcolilor din 13 judeţe. Pe podium, s-au mai clasat judeţele Constanţa şi Braşov, iar echipa judeţului Hunedoara a ocupat abia locul nouă.

Îndrăgostiţi de bicicletă

Centrul Devei a fost invadat, în week-end, de elevi îndrăgostiţi de bicicletă. Echipajele campioane din 13 judeţe s-au întrecut pentru câştigarea atractivelor premii puse în joc la etapa naţională a primei ediţii a „Cupei DHS”, competiţie organizată de firma DHS Eurosport Deva. Prima probă a concursului a fost una teoretică, iar participanţii au avut de răspuns la întrebări din regulile de circulaţie şi din istoria bicicletei. Au urmat două probe practice, respectiv parcurgerea unui traseu de îndemânare în poligon şi parcurgerea unui traseu contra timp. Fiecare echipaj a fost alcătuit din patru membri (doi băieţi şi două fete): un băiat şi o fată din clasele V-VI şi un băiat şi o fată din clasele VII-VIII. Competiţia a avut drept scop promovarea unui mod de viaţă sănătos, prin mişcare şi prevenirea producerii accidentelor de circulaţie în rândul elevilor.

Cele mai mici penalizări

Clujenii Claudiu Szolontoai, Paula Cîmpean, Adrian Farcaş şi Cristian Sonoai au acumulat doar 19 puncte de penalizare în cele trei probe ale concursului şi au câştigat Cupa DHS. Echipajul judeţului Constanţa, format din Ana-Maria Andreescu, Mihai Grigore, Andreea Mihai şi Alexandru Taraboantă a fost pe locul secund cu 27 de puncte penalizare, iar braşovenii Alexandra Ciungan, Cosmin Matifălean, Maria Iuca, Alexandru Năiţă s-au clasat pe locul trei, cu 36 de puncte penalizare. Cosmina Moldovan, Flavius Fluieraş, Andreea Vasilie şi Andrei Topor au acumulat 85 de puncte penalizare şi au plasat echipa judeţului Hunedoara abia pe locul nouă.

4 comentarii la „Primii câştigători ai Cupei DHS

  • in articolul de mai sus numele meu corect este Sinoai Cristina NU Cristian Sonoai. 😛 🙂

  • bv cluj …. jud cluj e cel mai tare !!! 😛 🙂
    nimeni nu se oune cu noi …
    😛 :)) :X

  • ma nu iati scris la varamea numele corec !!!1 🙁 nu vi rusine
    Ea e campioana judeteana si nationala !!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura