Primarul Petru Mărginean, pe bicicletă, alături de Principele Nicolae al României

26 aprilie 2015 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

 Marginean IMG_7250Primarul Municipiului Deva, Petru Mărginean, s-a alăturat turului ciclist „Cărţile copilăriei pe bicicletă”, acţiune organizată de Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României. Primarul Devei a participat la etapa a 4-a a turului, pe traseul Alba Iulia – Sibiu, desfăşurată duminică, 26 aprilie. Petru Mărginean este singurul edil din ţară care a răspuns invitaţiei Alteţei Sale Regale Principele Nicolae al României şi s-a alăturat până acum caravanei cicliste care stăbate România de la Sighetul Marmaţiei la Constanţa.

„Am văzut foarte mulţi cetăţeni străni care îl însoţesc pe Principele Nicolae al României în acest tur, care are ca scop declarat donaţiile de carte şi promovarea lecturii în rândul elevilor români, din zonele prin care trece, precum şi promovarea mersului pe bicicletă. Mi-ar fi plăcut să văd mai mulţi primari, mai mulţi reprezentanţi ai administraţiilor locale, mai mulţi români care să vină la această caravană, să parcurgă măcar o porţiune, un kilometru-doi. Pe lângă scopul nobil pe care îl are, acela de  a-i încuraja pe copii să citească, turul ciclist este benefic pentru propria sănătate, promovează acest sport frumos şi locurile deosebite pe care le avem” a declarat primarul Devei, Petru Mărginean, la linia de start.

 

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Moise Nicoară spune:

    Si, ce gheseft au facut ?

  2. gicu spune:

    Si ce ghesrft au facut? L-au pus in dilema pe un ganditor apartinic ca Moise Nicoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lauri pentru micuţii pianişti din Deva

În zilele de 24 şi 25 aprilie a avut loc la Lugoj cea de-a treia ediţie a Concursului euroregional de...

Se ia, din nou, apa în 36 de localităţi

De miercuri, 29 aprilie, de la ora 8:00 până joi la ora 8:00, se sistează furnizarea apei reci în localităţile:...

Eşec fără drept de apel

Echipa de rugbi Ştiinţa Petroşani a plătit scump pentru problemele de lot şi absenţa antrenorului Alexandru Lupu, plecat la Campionatul...

Închide