Primarul Ovidiu Moş vrea locuinţe pentru medici şi dascăli

7 mai 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Adriana Năstase

Primarul interimar al Devei, Ovidiu Moş (foto), a avut mai multe întâlniri, săptămâna trecută, la Bucureşti, pentru demararea unor investiţii în oraş.
Astfel, Ovidiu Moş s-a întâlnit cu directorul general al Companiei Naţionale de Investiţii, Mihaela Pătrăşcoiu, pentru obţinerea finanţării necesare reabilitării Centrului Cultural „Drăgan Muntean” şi a incintei I a Cetăţii Deva.
Totodată, edilul şef al municipiului a avut o întâlnire cu directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Ciprian Stan, cu privire la programul care are în vedere construcţia de locuinţe pentru funcţionarii publici şi alţi angajaţi din instituţiile publice. „Pe lângă locuinţele pentru tineri, construite prin programul ANL, avem în vedere şi construcţia de locuinţe pentru angajaţi ai sistemului sanitar – de la infirmiere până la medici, precum şi pentru angajaţi ai sistemului de învăţământ. Săptămâna viitoare, administraţia locală va semna un protocol cu Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara, în vederea întocmirii listelor de solicitanţi, iar până la sfârşitul lunii mai, ne propunem să încheiem un protocol asemănător şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara”, a declarat Ovidiu Moş, primarul interimar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. DR.Gheorghe P.Budau spune:

    Edilul şef al municipiului a avut o întâlnire cu directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Ciprian Stan, cu privire la programul care are în vedere construcţia de locuinţe pentru funcţionarii publici şi alţi angajaţi din instituţiile publice. „Pe lângă locuinţele pentru tineri, construite prin programul ANL, avem în vedere şi construcţia de locuinţe pentru angajaţi ai sistemului sanitar – de la infirmiere până la medici, precum şi pentru angajaţi ai sistemului de învăţământ. Săptămâna viitoare, administraţia locală va semna un protocol cu Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara, în vederea întocmirii listelor de solicitanţi, iar până la sfârşitul lunii mai, ne propunem să încheiem un protocol asemănător şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara”, a declarat Ovidiu Moş, primarul interimar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lucian Resmeriţă, candidatul PSD la Primăria Lupeni

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Lupeni a fost desemnat Lucian Resmeriţă (în dreapta, în foto), fratele mai...

Aplicaţia săptămânii: Zip-Zap

Cu peste 100 de nivele de dificultate, aplicaţia Zip-Zap vă oferă posibilitatea petrecerii timpului liber?

Sorin Vasilescu şi-a retras demisia

Sorin Vasilescu (foto) şi-a retras demisia din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, la câteva zile după ce şi-a...

Închide