Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, trimis în judecată

Natalia Bumbac04-Gheorghe-Ile-primar-vulcan-45

Recent, dosarul în care primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile (foto), este acuzat de fals intelectual, a fost trimis de procurori în judecată la Judecătoria Petroşani.
Anchetatorii au întocmit acest dosar, după ce anul trecut primarul Gheorghe Ile a iniţiat o hotărâre de consiliu pentru trecerea unor bunuri de la societatea de termoficare din municipiu în patrimoniul primăriei, deşi bunurile respective nu ar fi existat. În acelaşi dosar, Marius Danci, directorul Pregoterm, societate din care s-a desprins în 2014 Termoficare Vulcan, este acuzat de delapidare. Inculpaţi în dosar mai sunt preşedintele de şedinţă de la momentul aprobării hotărârii de Consiliu Local, Daniel Dună, şi secretarul de atunci al Primăriei Vulcan, Gabriel Velea.
Contactat pentru a ne da un punct de vedere cu privire la acuzaţiile care i se aduc, primarul municipiului Vulcan a spus următoarele: „nu am ce să explic despre acest dosar. Este o prostie. Hotărârea respectivă a fost retrasă, nu şi-a produs efectele. Nu ştiu de unde a plecat totul, a făcut cineva o reclamaţie… Porcurorul crede că va fi avansat cu ocazia asta.”
Şi directorul Pregoterm Vulcan, Marius Danci, nu a dorit să facă prea multe comentarii despre acuzaţiile care i se aduc. Acesta nici măcar nu aflase că a fost trimis în judecată atunci când l-am contactat. Marius Danci a afirmat că nu ştie care sunt exact acuzaţiile şi că nu declară nimic până când nu va discuta cu un avocat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.