Primarul Mircia Muntean dã startul la noi investiţii în Deva

Sorina Popa

Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, primarul Devei, Mircia Muntean (foto), va semna documentele a patru proiecte de investiţii în municipiu, finanţate din fonduri europene şi naţionale. Este vorba despre proiectele „Reabilitare Piaţa Victoriei” (foto), „Sistem de supraveghere video în zona de acţiune urbană”, „Sistem integrat de management al traficului rutier” şi „Reabilitarea Parcului Cetate”.
Precizăm că proiectul vizând reabilitarea Pieţei Victoriei cuprinde realizarea  unor spaţii de recreere şi peisagistice, amenajate în jurul unei fântâni arteziene muzicale, cu jocuri de apă şi lumini.
„Cele patru proiecte sunt finanţate pe Axa 1, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Valoarea investiţiei de reabilitare a Pieţei Victoria în centrul municipiului este de 11,5 milioane de lei, proiectul de supraveghere video se ridică la 3,5 milioane de lei, cel cu traficul rutier la 17 milioane de lei, iar reabilitarea parcului va costa 13 milioane de lei”, a declarat Daniela Pârvu, şef Birou Programe-Dezvoltare din Primăria municipiului Deva. De la semnarea acestor proiecte, adică de astăzi, ele au termen de finalizare şase luni, primul dintre ele, şi un an, celelalte trei.
„Este vorba de investiţii extrem de importante pentru municipiul Deva. A fost o muncă în echipă şi am reuşit să o ducem la bun sfârşit. Este un nou succes al devenilor”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, primarul Mircia Muntean.

3 comentarii la „Primarul Mircia Muntean dã startul la noi investiţii în Deva

 • 18 decembrie 2011 la 19:45
  Legătură permanentă

  sunt curios sa vad daca o sa se realizeze si cand aceste investitii k de promisiuni suntem satui

 • 20 decembrie 2011 la 17:58
  Legătură permanentă

  Da pai se apropie campania si primarul ar datoria sa adune bani pentru UNPR

 • 21 decembrie 2011 la 17:39
  Legătură permanentă

  Ce mai faceti domnule primar,imi face impresia ca va stiu de undeva ??

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.