Primarul Mircea Hava: Deva a pierdut trenul dezvoltării

23 octombrie 2017 | 17 Comentarii | Publicat in: Electorale

Sorina Popa

Lecţie de administraţie, ieri, la sediul PNL Deva, oferită de primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava (foto stânga). Venit la Deva să-l susţină pe Florin Oancea (foto dreapta), candidatul PNL pentru funcţia de primar al Devei şi să-i ofere din experienţa lui, primarul din Alba Iulia a spus lucrurilor pe nume.
El a fost foarte sincer şi a spus că municipiul Deva a pierdut trenul dezvoltării. Fără un Plan Urbanistic General, cu o administrare privată a Pieţei Agroalimentare, cu Cetatea lăsată fără fonduri europene, Deva, susţine primarul din Alba Iulia, a rămas în urma altor oraşe vecine, deşi a plecat bine în urmă cu câţiva ani.
„Să-i facă mândri de locul lor”
„Am venit aici din solidaritate umană, faţă de deveni. Îl cunosc pe Florin de mulţi ani. Şi, între Deva şi Alba Iulia este o relaţie veche. Mulţi vin la Alba şi întreabă de ce aici se poate şi la Deva, nu? Vin la evenimente, în special. De ce aici se poate şi la noi nu se poate? Răspunsul este foarte simpul: pentru că nu aţi ştiut să alegeţi. Sau cineva v-a deturnat atenţia sau aţi crezut în tot soiul de păsări. Aţi crezut că ele pot zbura. Un primar poate ajuta foarte mult ca oamenii să trăiască mai bine. Din păcate, un primar nu poate creşte pensiile. Poate însă să-i facă pe cetăţeni să se simtă mândri de locul lor. Primarul şi echipa lui. Nu sunt de acord ca piaţa să fie administrată de o firmă privată şi nu de către primărie direct. Spuneaţi că nu aveţi Plan Urbanistic General din 1999. Noi îl avem din 2016, al nu ştiu câtelea, şi anul ăsta am început să ne gândim că sunt lucruri pe care ar trebui să le modificăm. Fără un PUG, ştiţi bine, că pe anumite axe din programele europene nu se pot atrage banii”, a declarat primarul Hava, ieri, în conferinţă de presă realizată la Deva.
„S-a rupt căruţa”
„Tot timpul mă uitam cu jind la Cetatea Devei. Este o perlă. Voiam să o iau de aici şi să o duc la Alba Iulia. De atâţia ani, câte-un leu de la primărie, să nu zic fonduri europene, putea să fie făcută cu acoperişurile care să strălucească în soare. Să fie un lucru care să facă turismul să se dezvolte. Să treci pe aici şi să te opreşti să vizitezi Cetatea. Putem face, Deva şi Alba Iulia, evenimente împreună”, a afirmat Mircea Hava.
Mircea Hava a spus că, deşi liberalii au condus atât judeţul, cât şi reşedinţa de judeţ timp de mai mulţi ani, totul s-a năruit când au început bătăile interne. „S-a rupt căruţa când au început bătăile interne. Când a ajuns bunăstarea şi la voi, s-a năruit totul. Trebuie să ştiţi că bătăile acestea nu duc nicăieri”, a spus primarul din Alba Iulia, făcând referire la ruperea organizaţiei PNL când Mircia Muntean, primarul Devei pe atunci, s-a certat cu Mircea Moloţ, la acea vreme preşedintele CJ Hunedoara.

 

Comandat de Partidul Naţional Liberal, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170001.

Loading...

Comentarii (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iacob spune:

  Lasa nu mai dea nespalatu ala de Hava lectii de administratie sa se uite el la orasu vietii pe care il conduce sa faca zidurile cetatii din nou ca dau sa cada acuma si sa verifice scolile de soferi de acolo ca zilnic pe ziarele locale sunt sute de amenzi si cel putin cinci accidente in orasu ala besit!

 2. Nicolae spune:

  Cati ani a fost condusa de liberali (Mircia Muntean ) ? Deci ….

 3. ion spune:

  votez Florin Oancea Primar

 4. Moțu' spune:

  Din 1996 Deva a fost condusă de liberali. Muntean și Mărginean.

 5. Machiavelli spune:

  Ha Ha Ha, si Petru Groza a fost in tinerete …. liberal .
  Ha Ha Ha

 6. Kreta spune:

  Vai de capul lor. Au condus deva 20 ani si acum isi fac mea culpa ? Cat de jegos sa fi ?

 7. abnc spune:

  deva a ajuns vai si amar: dupa mircia, a venit mos (un betivan si un ingamfat), iar acum alegem intre marginean (alt arogant) si oancea, care si-a trimis soferul la exman in locul lui.

 8. sandu spune:

  Acest bedrică mărgică a început să meargă cu cerșitul de voturi pe la toți pocăiții din Deva. El le are cu Martorii lui Iehova. Acest țigan ungur (gabor) a lăsat un miros în primăria Deva, de cei de acolo au aerist 5 zile. Și tot degeaba.

 9. doru spune:

  omul securistului Voiculescu sa il votam?
  ce ai facut tu cu adevarat in viata ta?falimente si divorturi!
  un om duplicitar ,se simte si dupa palmele vesnic ude!

 10. aurel spune:

  Petre Marginean este Martor a lui Iehova ,si patron la Antena 1 Deva unde sotia sa Gabriela este director, nu votam un Iehovist
  Ba,cantindat de 9 %!Da tu,Marginene,care ti-ai lasat prima sotie,ai lasat angajatii Simako pe drumuri dupa ce ai falimentat-o( propria ta firma ,adica). Vrei sa ajungi la primarie sa ti se mai faca inca o casa de vacanta la Lunca Cernii, dar mai mare, ca sa poata fi folosita de iehovisti ( casa de adunare pentru iehovisti). Casa va fi ridicata de firma care va face incinta 1 a cetatii Deva.

 11. liviu spune:

  psd-isti nu voteaza traseistii. Cei din PSD au muncit mult ca sa castige primaria Deva. A venit acest gabor sa le strice munca. Pe romaneste spus unul plimbe altul f*te.

 12. liviu spune:

  m-am luminat. Nu intelegeam de ce acest Bedrica Margica se da cu funingine pe fata si isi baga parul in crema de ghete neagra. Pai daca este gabor (tigan ungur) cum sa-l votam.

 13. liviu spune:

  Cand era primar Marginean, PSD il acuza ca-i facea casa soacrei cu materiale furate de la renovarea cetatii.
  Acum este cel mai bun.
  Cat a fost Marginean primar a pus in cap toate afacerile locale si a crescut taxele populatiei la maxim.
  La alegeri l-au scuipat oamenii si abia au asteptat sa scape de el.
  Acum ajunge destul de bine in sondaje….masluite.

 14. nicu spune:

  am pariat o suma frumusica pe Petru Marginean (zis si gaborul) ca v-a iesi pe locul 3. Sper ca nu am pariat pe un cal mort. Mai Bedrică, sa nu ma dezamagesti si in loc de bronz sa iei mentiune.

 15. sandu spune:

  Pai in mandatul trecut singura lui realizare a fost ca a luat statuia cu violonistul din fatza ULPIA Shoping Center si l-a dus la topit ca sa nu-si mai poata face turistii poze cu el si sa le aminteasca de Mircia Muntean… Acum poate ia statuia lui Decebal si o duce la soacra-sa in curte, sa mai scape de un simbol al trecutului si sa ramina doar el si Antena 1 Deva in prim plan !

 16. sandu spune:

  Bedrica Margica are in total 3 porecle. Acestea sunt:
  1- „Gaborul” fiindca strabunicul lui era tigan din Secuime.
  2- „Macaroana Fiartă” pentru ca are șirea spinarii ca macaroana fiarta (schimba partidele precum femeile, sau invers
  3- „Hopa Petrică” – a se vedea ce spune deputatul Marius Surgent

 17. sandu spune:

  Gaborul (bedrica margica)l-a intrebat pe Bubosul (bobora) că “ciorrrr…. mai face ai nostri?” Bubosul i-a raspuns – “ciorrrr putea”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Protest împotriva transferului contribuţiilor sociale

Aproape 100 de sindicalişti de la BNS-Filiala Hunedoara au protestat ieri în faţa prefecturii, nemulţumiţi că guvernul intenţionează să transfere...

Simpozionul Internaţional de Securitate şi Sănătate în Muncă – SESAM 2017

Săptămâna trecută, INCD INSEMEX Petroşani a organizat cea de-a opta ediţie a Simpozionului Internaţional de Securitate şi Sănătate în Muncă...

Administratorul public al judeţului, Dan Stoian, a primit un premiu de excelenţă

Administratorul public al judeţului nostru, Dan Stoian (foto), a primit „Premiul de Excelenţă” pentru susţinerea constantă şi promovarea conceptelor privind...

Închide