FlashPolitica si administratie

Primarul liberal din Baru, candidatul PDL la Hateg

Sorina Popa

După ce primarul oraşului Haţeg, liberalul Nicolae Timiş, a anunţat oficial că va candida ca independent în alegerile parţiale din Colegiul Electoral nr. 3 Haţeg, organizaţia judeţeană a PNL a mai primit o lovitură. Primarul liberal al comunei Baru Mare, Daniel Răducanu (foto), a anunţat, ieri, că va candida pe 5 decembrie, la alegerile parţiale pentru Parlament, pentru funcţia de deputat, din partea Partidului Democrat Liberal. Răducanu a fost membru PNL până acum, dar potrivit declaraţiei sale, şi-a înaintat demisia din acest partid.

„A venit timpul să merg în Parlament”
Ieri, într-o conferinţă de presă, susţinută la sediul PDL Hunedoara, edilul şef din Baru Mare a afirmat că „nu am abandonat nici un proiect al comunei, am decis să candidez pentru oameni. Sunt la al doilea mandat de primar, am accesat mai multe fonduri europene, dar a venit timpul să merg în Parlament”.
Daniel Răducanu a declarat că se află în procedură de trecere de la PNL la PDL. Viorel Arion, preşedintele interimar al PDL Hunedoara, a afirmat că „sigur vom câştiga alegerile în Colegiul Haţeg. I-am propus primarului din Baru Mare să candideze din partea PDL, deoarece partidul nostru nu are o reprezentativitate bună în această zonă”.
„E un câştig venirea primarului Daniel Răducanu la noi în partid. El este hotărât să câştige, mai ales că va demisiona din funcţia de edil şef al comunei. Determinarea lui ne dă convingerea că vom câştiga acest colegiu”, a  declarat şi Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

7 comentarii la „Primarul liberal din Baru, candidatul PDL la Hateg

 • Nesemnificativ.
  Voturi din Baru(nici aici toate) si ceva din Pui.

 • Un exemplu de sectant care vrea doar functii si putere. Frate Raducane vei pierde pt. ca sectantii nu te vor vota toti deoarece multi stiu ce fel de om esti.

 • Domn Primar asa te invata Carea Sfanta sa tradezi. Ai facut pact cu Diavolu, diavolu din politica romaneasca.

 • Din pacate acest Teo Trandafir din colegiul Baru,Livadia, Valea Lupului va fi tot un mut pedelist din banca celor care nu cuvanta.
  Fratele Daniel vrea sa se transforme dintr-un primar destoinc intr-un politician nevolnic.Pacat.A ajuns camarad cu o groaza de smecherasi pe care i-a combatut din toate puterile in campaniile electorale.

 • Existe cateva adevaruri triste la PNL Hunedoara.Acest partid a crescut in jurul lui Mircia Muntean si dispare sub capriciile lui Molot.Acest ultim presedinte este groparul PNL.Nu este in stare sa recunoasca oamenii valorosi nici daca s-ar ciocni de ei pe strada.
  Si-a batut joc de principiile liberale instaurand cu forta o candidata de la Bucuresti pe care nu o agreeaza nici un liberal din zona Hateg purtandu-se ca un mic dictator cu toti cei care au alta parere.Am zis cumva mic ? Se pare ca asta este nivelul lui de intelegere.Iar pe tine sa te ia naiba frate Daniel cu tradarea ta cu tot.Sigur ai tot felul de justificari, doar esti predicator.

 • Cred ca nu mai este cazul sa spun ce cred despre el. Este ceea ce credem cu totii. „A venit timpul sa merg in parlament”??????????? Ce anume te recomanda? Capacitatea cameleonica de a schimba culoarea politica? Metamorfoza curvita nu este o calitate, te asigur de asta, domnule primar!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura