FlashPolitica si administratie

Primarul Hada a obţinut peste 10 milioane euro pentru infrastructurã

Sorina Popa

Primarul Hunedoarei are planuri mari de pus în practică. Deşi este membru PNL, deci nu se află la guvernare, Ovidiu Hada (foto) a reuşit să obţină finanţări în valoare de peste 10 milioane de euro, pentru infrastructura municipiului.

Reţeaua stradală, reabilitată

Astfel, potrivit primarului Ovidiu Hada, unul dintre contractele de finanţare obţinute la Hunedoara se referă la reabilitarea şi modernizarea reţelei stradale ce cuprinde arterele Avram Iancu, Aurel Vlaicu, Carpaţi, Victoriei, Dacia, B-dul 1848, Libertăţii, Republicii şi Traian. Valoarea proiectului se ridică la peste 41 de milioane de lei, din care finanţarea nerambursabilă este de aproape 33 de milioane de lei, restul fiind contribuţia Primăriei Hunedoara. „Ne cerem scuze hunedorenilor, deoarece aproape tot oraşul va fi un şantier, dar la finalizare, sperăm ca ei să fie mulţumiţi de lucrări”, a declarat primarul Ovidiu Hada. Perioada de implementare a acestei investiţii este de 21 de luni.

Pentru siguranţa cetăţenilor

Un alt proiect pentru care edilul şef a reuşit să facă rost de banii necesari este cel de reabilitare şi de extindere a Parcului Tineretului. „În cazul acesta, am obţinut o sumă de peste 1,5 milioane de lei, în condiţiile în care investiţia totală costă peste 2 milioane de lei. Durata de realizare a investiţiei este de 13 luni”, a adăugat Hada.

În fine, primarul Ovidiu Hada susţine că e nevoie de un sistem de supraveghere video pentru siguranţa hunedorenilor, motiv pentru care a promovat un proiect în acest sens, în valoare de 3,6 milioane de lei.

„Vom monta camere video în intersecţii şi pe bulevardele municipiului, pentru ca oamenii să fie în siguranţă”, a afirmat Ovidiu Hada.

6 comentarii la „Primarul Hada a obţinut peste 10 milioane euro pentru infrastructurã

  • Mars Hada in strafundurile americii si lasa-ne sa ne conduca altul mai bun. Nu ai facut NIMIC pentru hunedoreni..NIMIC. As arunca cu pietre dupa tine daca te-as vedea pe strada…nemernicul dracului.

  • bebe cred k u nu traiesti in hd sau esti legat la ochi. cum poti sa spui k nu a facut nimic, cand hunedoara are retea de apa si canal schimbata, hunedoare este mai curata(in timpul carui primar era mai curata?), s-a cerut echipa de fotbal (ex:fc hunedoara,e un proiect bun si care speram k va reusi),asfaltarea a inceput (ex:m3) si va continua(utilajele sunt in oras,doar k nu se poate lucra din cauza temperaturilor),la ecologizarea platformei combinatului se lucreaza de zori, si multe altele.Ce ai mai vrea u sa se faca? sa ti se puna covor rosu in fata casei sau scarii de bloc? ce ai mai vrea u sa se faca? sti doar sa jignesti. Si gandeste-te k toate astea sunt facute pe timp de criza (cand in alte parti nu se face nimic) si plus de asta sunt criminalii de la PDL la putere si e foarte greu de obtinut vre-o finantare. Gandeste de doua ori inainte sa judeci pe cineva, si daca gresesc,te rog sa imi dai nume de primar care a facut mai mult si exemple. Eu zic sa il lasam sa isi termine mandatul si dupaia sa il judecam.

  • Bai Hunedorean esti omul lui HADA pocaitu .Ce a facut pt.orasul asta?nu iti este putin rusine.Ce investitor a adus?Ce echipa de fotbal?Drumurile le promite ca le face oricine care va veni la primarie oricum HADA nu va mai fi ales sunt convins.Te rog fi mai optimist.

  • A VENIT UN INVESTITOR SA REFACA STRANDUL DIN MICRO 6 SI I SA CERUT SPAGA SI PENTRU CA NU A VRUT SA DEA LA PRIMAR ,NU I SA DAT VOIE SA INVESTEASCA IN STRAND.ASA SE FAC INVESTITILE IN HUNEDOARA.

  • nu a facut cine stie ce dar decat hoarda portocalie care ne aduce doar frustari mai bine cu el

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura