Politica si administratie

Primarul Florin Oancea: Stați liniștiți, nu mă fac preot, voi fi pe lista de candidați la primărie în 2024

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (foto), a declarat ieri, la postul de radio local Big FM că va candida pentru un nou mandat la primărie. Așa că aceia care credeau că edilul șef va abandona cursa pentru primărie trebuie să se reorienteze.

„Vreau să continui ceea ce am început”
„Până să se vadă pe teren rezultatele pro­iectelor, durează un timp. Și ziceau, câțiva dintre ei, puțini dar foarte vocali: pri­marul-zero. Nu a făcut nimic. Acum când au văzut că eu nu i-am mințit pe de­veni, acum nu mai îmi spune nimeni haștag-primarul-zero. Dacă au văzut că nu mai merge să mă acuze că nu am făcut nimic, au început să spună că Oancea nu mai candidează la Primăria Deva, că se face preot. Nu mă fac nici preot, am avut de gând, și nu este un se­cret, să mă înscriu la a doua facultate la Teologie, dar numai pentru a-mi extinde orizontul.
Este foarte bine să studiezi cât mai mult, și îi îndrum pe toți cei care își do­resc să se înscrie și la o altă facultate. Scopul meu este să continui ceea ce am început. Deva me­rită mai mult, are un mare po­tențial, el nu a fost valo­rificat. Și mi-am propus, și voi reuși, să fiți convinși, să schimbăm fața acestui oraș, să dăm o perspectivă pentru următoarele generații. Deci stați liniștiți, că în 2024 o să fiu pe lista de candidați”, a spus primarul Florin Oancea la Big FM.

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura