Politica si administratie

Primarul din Pui, învestit în funcþie

Pesedistul Vasile Jurca, nominalizat viceprimar la Petrila 

Sorina Popa

Ieri, a fost învestit în funcţie primarul comunei Pui, Victor Stoica (foto). Acesta se află la al patrulea mandat de edil şef. Viceprimar al acestei comune a fost votat Doinel Crăciunesc, de la PNL. Noul Consiliu Local al comunei Pui este format din opt aleşi de la USL, patru de la USP şi unul de la PP-DD.   

Pe de altă parte, s-au finalizat şi negocierile pentru funcţia de viceprimar al oraşului Petrila. Fostul director de la APIA Hunedoara, social-democratul Vasile Jurca, va deveni în scurt timp, noul viceprimar al acestui oraş al Văii Jiului. Potrivit acestuia, în urma negocierilor dintre liderii PNL, PSD şi PC din judeţ, s-a decis ca postul de viceprimar să revină social-democraţilor. Jurca era propus să revină şi la şefia APIA Hunedoara, dar a renunţat, după ce negocierile au decurs în favoarea sa. „E adevărat, voi ocupa funcţia de viceprimar, aşa s-a stabilit în coaliţie”, a declarat Vasile Jurca.
Noul Consiliul Local din Petrila este format din cinci membri ai PSD, trei liberali, trei de la PC, cinci de la USP şi trei de la PP-DD. Primarul din Petrila, Ilie Păducel, a reuşit să câştige un nou mandat în fruntea localităţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.