Actualitate

Primarul din Haţeg, „premiat” de prefect

Nicolle Ebner

Evenimet de mare anvergură, ieri, la Haţeg, dar în acelaşi timp şi cu o doză de inedit. Ieri, la Haţeg, au fost inaugurate două staţii de epurare ce deservesc reţelele de canalizare din satele Silvaşu de Jos şi Nălaţi.

Investiţia de aproape trei milioane de euro s-a realizat pe baza unui proiect finanţat de Ministerul Mediului, proiect depus în urmă cu patru ani.

„Ne bucurăm că, în plină perioadă de criză, cu o bună gospodărire a banilor dar şi mult lobby, am reuşit să ducem la bun sfârşit aceste lucrări. Beneficiari sunt locuitorii celor două sate ce aparţin de oraşul Haţeg şi care, de acum încolo, vor avea parte de servicii moderne, la standard european, şi în acest domeniu”, a declarat primarul Nicolae Timiş (foto). La inaugurare, pe lângă gazde, au participat reprezentanţi conducerii Prefecturii Hunedoara, Consiliului Judeţean, SC ApaProd.

Recunoaştere oficială a meritelor

La ceremonia de ieri, prefectul Attil Dezsi a a făcut un gest inedit. I-a înmânat primarului Nicolae Timiş o scrisoare de felicitare, în semn de recunoaştere a meritelor şi a efortului depus de edilul şef al oraşului Haţeg pentru comunitate. O astfel de recunoaştere oficială este o premieră pentru judeţul Hunedoara. „Oamenilor care sunt buni şi realizează ceva important pentru comunitatea de care se îngrijesc trebuie să li se aprecieze eforturile. Măcar atât, dacă material nu putem să le arătăm aprecierea noastră. Primarul din Haţeg este primul care a primit o astfel de recunoaştere a meritelor, pentru că aş putea spune că proiectul realizării celor două staţii de epurare este un proiect comun. În 2006 eram subprefect al judeţului şi am făcut lobby puternic pentru obţinerea banilor necesari demarării investiţiei”, şi-a motivat prefectul Attila Dezsi gestul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura