ActualitatePolitica si administratie

Primarul din Crișcior: Tupeu la conducerea PNL Hunedoara: De ce ai făcut atâtea proiecte?

Primarii PNL nu se lasă. Pleacă pe capete la PSD. Primarul comunei Crișcior, Ovidiu Furdui, a ajuns la concluzia că nu mai are nici un rost să rămână în PNL Hunedoara. De ce?

Comună cu liceu
„O spun de mai mult timp. Modul în care au fost împărțiți banii de către conducerea organizației județene Hunedoara a PNL primarilor a fost unul incorect. Nu am primit ajutor pentru realizarea proiectelor. Nu se poate ca o comună cu liceu, cu 120 de asis­tați sociali, cum este Crișcior, să primească tot atâția bani ca și altă comună care nu are atâtea probleme de susținut. De fiecare dată când erau asemenea situații, am în­trebat pe cei din conducere dacă se poate face ceva să primim și noi, la Crișcior bani mai mulți. De fiecare dată, răspunsul a fost negativ. Mai mult, culmea tupeului la cei din conducerea PNL Hunedoara. Când le-am spus că e nevoie de bani, avem 27 de pro­iec­te de dezvoltare a comunității, mi s-a re­pro­șat că am prea multe proiecte. De ce ai făcut atâtea proiecte? Așa că, am decis să plec din PNL și să mă alătur echipei PSD”, a declarat Ovidiu Furdui, primarul comunei Crișcior.
MESAGERUL HUNEDOREAN continuă seria plecărilor din PNL, tot mai mulți edili susținând că nu se mai regăsesc în acest partid. Cea mai mare problemă ridicată de cei nemulțumiți este modul în care au fost re­partizați banii primarilor în județ.
Până acum avem mai multe certitudini că primari liberali trec la PSD. Este vorba de primarii din Pui, Ilia, Crișcior. Și lista se anun­ță tot mai mare. (S.Popa)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura